Wednesday, May 24, 2017

Keenakan 7Days Kroisan dari Munchy's


Assalammualaikum

Siapa tak kenal Munchy's kan.. produk Munchy's adalah salah satu produk mesti ada dalam rumah Keknil. Bukan setakat segar dan lazat tetapi juga berkhasiat.


Baru-baru ini, Munchy's telah memperkenalkan produk yang dinamakan Kroisan 7Days yang memenuhi keperluan gaya hidup masyarakat kini yang aktif dan sibuk macam Keknil ni hah.. Kadang nak masak sarapan berkhasiat untuk anak pun tak sempat. Jadi dengan Kroisan 7Days ini, tak perlu risau tentang kekurangan nutrisi pada anak kerana snek kroisan ini sangat sesuai dan lazat malah mudah dibawa. Ditawarkan dengan 3 perisa menarik iaitu coklat, strawberi dan karamel, hurm.. ini bukan Iman je yang suka, Keknil pun pun suka.


Ini merupakan kolaborasi bersama dengan Chipita yang merupakan untuk melancarkan Korisan 7Days di Malaysia dengan pelaburan sebanyak lebih RM50 juta dan Munchy's adalah satu-satunya jenama yang menawarkan kroisan prabungkus di Malaysia. Yelah.. nak buat sendiri Kroisan ni bukan senang... kena ada skill.. silap skill.. doh tu jadi lain.. hahahaa


Pek Kroisan ini dibungkus dalam pek aluminium bagi memastikan kebersihan dan mengekalkan kesegaran dan boleh dipanaskan didalam ketuhar gelombang mikro untuk rasa segar dari oven. Walaubagaimanapun, ia tetap enak bila di makan begitu sahaja. Nyum nyum..


Produk ini boleh didapati di kedai serbaneka, pasaraya dan mana-mana kedai dengan harga RM1.30 sahaja. Nak lagi istimewa, perisa karamel hanya boleh didapati di Malaysia sahaja. ^_^


Mari mulakan dan ceriakan hari anda dengan Munchy's Kroisan 7Days dan kekal cergas dan aktif sepanjang hari.

Untuk maklumat lanjut, sila layari :

Laman Web Jenama : http://www.7days.com/my

till then, tatababai

Monday, May 22, 2017

Cabaran Kurus dan Sihat dengan STEA Teh Hijau


Assalammualaikum

Menjelang bulan puasa ni, semua orang berlumba-lumba nak kurus (setiap tahun pun azam yang sama) kan... ^_^ Tapi Keknil punye target, bukan setakat nak kurus je, tapi nak sihat juga.. Hahahah.. Target tinggi menggunung sungguh.. Kikikii

Tapi dengan STEA Teh Hijau, Insya Allah boleh je.. Untuk pengetahuan korang, sehingga entry ini di keluarkan, Keknil dah hampir 2 minggu amalkan STEA Teh Hijau ni tau..


Kurus???

Belum lagi.. sebab Keknil sedar diri dengan saiz badan Keknil yang XL ni, bukan mudah ye nak turunkan berat badan secara mendadak.. unless kalau Keknil betul-betul diet tak makan dan hanya minum STEA Teh Hijau sahaja. Confirm kurus.. tapi sihat ke macam tu? Hahh.. sebab tu nama cabaran ini adalah cabaran kurus dan sihat. Kurus secara sihat kan.. Bukan kurus sampai takde tenaga nak bergerak.


Amalkan Setiap Hari

Okeh berbalik kepada cerita ceriti cabaran kurus dan sihat ni, Keknil makan macam biasa. Tapi Keknil amalkan setiap pagi minum STEA Teh Hijau ni. Buat suam-suam tau dalam bekas air 1 liter tu. Lepas sarapan, minum air ni sikit-sikit sampai habis. Jangan tak tau, uncang STEA Teh Hijau ni boleh digunakan sampai warna hijaunya habis. Jadi macam Keknil, Keknil gunakan 1 uncang STEA Teh Hijau untuk 2 hari berturut-turut. Hasilnya memang terbaik ! Takde membuang melampau-lampau sampai tak cukup kaki nak ke tandas. Tapi ia bermula dengan proses detox dengan mengeluarkan angin kus-kus. Hahahaa.. Bertabahlah officemate Keknil.. Kikikii



Kelebihan STEA Teh Hijau

Semua orang tahu kebaikan Teh Hijau ni.. Selain dari detoks dan antioksidan, ia juga baik untuk kesihatan tubuh dan mengelak dari kanser. Antara kelebihan STEA Teh Hijau adalah rasanya yang tidak kelat dan pahit serta sesuai di minum ketika panas mahupun sejuk. Tapi lagi sedap diminum suam. Nikmatnya tak terkata. Kesan pengambilan STEA Teh Hijau adalah dari 7-14 hari. Satu kotak mempunyai 28 uncang dan kalau korang nak berjimat, 1 uncang boleh digunakan berkali-kali sehingga warnanya tidak lagi hijau ye. Lepas tu, tukarkan dengan uncang lain tau. Uncang yang dah tak digunakan tu, boleh digunakan untuk pupur muka pulak. Hahh.. best tak STEA Teh Hijau ni. ^_^



Jadi.. berapa target Keknil untuk kurus dan sihat?

Hurm.. agak susah nak jawab ni, tapi pada Keknil, asalkan Keknil tak rasa sakit dan mengah bila berjalan dan berlari, boleh mengenakan baju bersaiz M dan pakai kasut tumit tinggi dengan keseimbangan yang baik.. Itu dah cukup.. Hihihi... Nampak macam mudah kan? Tapi dengan berat Keknil sedia ada ni.. semuanya agak susah.. cepat sakit tumit, baju ketat, mudah mengah.. itu semua masalah asas bagi orang yang berbadan besar macam Keknil. Keknil sambut cabaran ini. Doakan Keknil berjaya ye. ^_^



Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan STEA Teh Hijau ini, sila layari sesawang di bawah untuk maklumat lanjut :




till then, tatababai

Tuesday, May 16, 2017

Tips & Trick Shopee bersama Keknil


Assalammualaikum

Semalam bila Keknil share kt Instagram dan Facebook Keknil telah berjaya membeli bantal emoji dengan harga RM1, semua teruja siap ada yang PM tepi kiri kanan depan belakang tanya mana nak dapat bantal comel tu????  Maklumlah.. nak masuk puasa ni,  macam-macam keperluan dan kehendak yang diinginkan tapi dengan seboleh-bolehnya semua orang nak berjimat. Betul tak? Jadi bila ada bantal RM1 tu, memang rambang mata la kan.. dah la murah, berkualiti pula tu. Kalau korang nak tau, Keknil dapatkan produk tersebut di Shopee !



Apa tu Shopee?

Bagi yang tak tau, Shopee adalah satu platform untuk pasaran sosial mudah alih nombor satu di Asia Tenggara dan Taiwan yang membolehkan pengguna untuk memilih, membeli dan menjual. Jadi di sini, anda boleh menjadi pembeli dan penjual dalam masa serentak. Awesome kan ! Dengan teknologi yang sentiasa berubah-ubah, Shopee tidak ketinggalan kerana selain dari laman web, ia turut menyediakan platform aplikasi mobile di mana pengguna boleh memuat turun aplikasi Shopee melalui Google Play atau App Store. Mudah bukan? Semuanya dihujung jari anda sahaja.

Tips & Trick Shopping di Shopee bersama Keknil

Jadi semua dah tau secara asas apa itu Shopee bukan? Sekarang Keknil nak share dengan korang Tips & Trick macam mana nak dapatkan produk yang murah dan berkualiti di Shopee. Keknil tak janjikan bulan dan bintang tau, Keknil cuba boleh tunjuk ajar cara mudah macam mana nak dapatkan produk kegemaran dengan harga yang berbaloi untuk setiap nilai wang yang dibelanjakan.

1. Carian produk 'terhangat' di pasaran

Carian produk bermusim adalah standard di mana-mana platform membeli belah dalam talian. Istimewanya di Shopee, anda boleh membuat carian produk terhangat di pasaran pada satu-satu masa tanpa menaip. Klik sahaja pada pautan produk yang sedang popular dan anda akan terus ke laman sesawang yang berkaitan. Mudah kan?




Apa jua yang anda klik atau taip di dalam kotak Carian, ia juga akan memaparkan senarai nama kedai yang berkaitan dengan carian anda dan seterusnya senarai keputusan carian yang anda perlukan. Eh.. cantik pulak princess dress kat bawah ni... Hihihi

Di sini kalau anda nak follow kedai berkaitan, boleh klik pada nama kedai tersebut dan follow. Atau boleh teruskan explore keputusan carian yang anda buat dan pilih pilihan produk yang anda inginkan.



2. Follow preferred seller pilihan Shopee

Keknil bagi contoh macam Keknil nak beli emoji cushion ni kan.. Keknil akan taip di butang Carian : Emoji Pillow.

Lepas tu akan keluar macam-macam gambar dari galeri penjual. Di sinilah korang kena bijak ye. Bukan apa, kita nak barang baik, jadi kita kena cari penjual pilihan yang dipilih oleh Shopee. Kenapa macam tu? Preferred Seller ini umpama trusted seller yang diperakukan oleh Shopee dan juga pembeli. Jadi dah ada cadangan positif di situ oleh Shopee dan pembeli sendiri, Insya Allah, tiada unsur penipuan di situ. Husnuzon ye !

Jadi untuk memilih, di sebelah kanan sekali, tandakan pada kotak Shopee Preferred. Dan automatik, Shopee akan susun semula senarai mengikut relevan yang ditetapkan. Kemudian, kita susun pula mengikut harga dari yang terendah sehingga yang tertinggi. Kata nak jimat kan? Jadi ini penting untuk memudahkan proses pembelian dengan harga minimum dan nilai yang hebat.

Dan seterusnya, lihat juga pada rating yang telah diberikan oleh pengguna bagi setiap pembelian, kalau ada rating banyak bintang-bintang tu, Insya Allah perkhidmatan dan produk yang diberikan juga adalah baik. Tapi bukan bermakna yang lain tak bagus tau, jadi disitu anda perlu membuat penilaian sendiri.



Baca betul-betul terma dan syarat seperti tertera terutamanya dari segi tempoh penghantaran serta caj-caj tambahan lain seperti kos penghantaran dan dari mana produk tersebut di poskan. Kalau anda perlukan produk secepat mungkin, maka sistem pre-order adalah tidak sesuai kan. Jadi, baca betul-betul bagi mengelakkan sebarang kesulitan.

Kalau dah confirm, boleh terus klik pada butang Buy Now dan isikan maklumat penghantaran dan proses pembayaran. Atau jika nak lihat dulu, boleh klik pada butang Add To Cart dan explore lagi produk yang anda inginkan. ^_^

3. Berkomunikasi secara dua hala dengan penjual secara 'real time'

Selepas Keknil beli dan bayar untuk Emoji Pillow ni, Keknil tertunggu-tunggu juga la.. bila la seller ni nak poskan.. Jadi Keknil ambil inisiatif untuk bertanya kepada seller, "dah pos ke belum?" Hehehe.. Jadi jangan malu-malu untuk bertanya kepada seller tentang produk anda sebab anda berhak untuk mendapatkan produk yang anda telah bayar. It's your money, your right !




4. Pemberian 'online rating' oleh pembeli sendiri

Online rating adalah diberi oleh pembeli yang berpuas hati atau tidak kepada penjual di dalam Shopee. Itu hak anda. Jadi gunakan hak anda untuk memberi berapakah rate yang sepatutnya bagi perkhidmatan yang dibekalkan oleh penjual. Pemberian online rating ini juga dapat membantu pembeli yang lain membuat keputusan untuk membeli sesuatu produk di Shopee.

Jadi, anda sebagai pembeli yang bijak juga akan bergantung kepada online rating yang diberi oleh pembeli lain supaya setiap pembelian menguntungkan anda. ^_^



5. Pemberian giveaway untuk pembeli bertuah serendah RM1

Hahh... mesti ramai yang tertunggu-tunggu kan macam mana Keknil boleh dapat bantal emoji comel ini dengan harga RM1 ! Ini adalah pemberian Giveaway oleh Nora Danish yang Keknil tebus ketika promosi di buat.

Ada syarat-syarat tertentu sebelum Keknil tebus bantal ni tau.. Jika setiap syarat itu anda dipatuhi, anda juga layak untuk mendapat giveaway ini dengan harga RM1 sahaja. Jadi untuk ini, Keknil telah berjaya menebus bantal emoji ini dengan harga RM1 termasuk kos pos. Berbaloi-baloi !

Tapi giveaway ini untuk orang yang sabar ye. Kalau tengok terma dan syaratnya, ia adalah pre-order dan produk akan diposkan dalam masa 30 hari dari tempoh penebusan. Jadi, orang yang sabar itu tak rugi kerana Keknil berjaya berjimat sehingga RM29 dan dapatkan bantal secomel Nora Danish. Ouch...







Program Cahaya Raya Bersama Shopee

Jadi macam mana? Berbaloi atau tidak? Senang sangat nak berjimat dengan Shopee ni dan kalau anda nak tau, bermula dari 15 Mei sehingga 30 Jun 2017, Shopee telah mengumumkan kempen Hari Raya yang terbesar di Malaysia yang dinamakan Cahaya Raya Bersama Shopee. Dengan kempen ini, potongan harga sehingga 90% akan menghiasi di seluruh platform samada laman web mahupun aplikasi mobile.


Dalam program ini, Shopee akan menampilkan 24 buah kempen termasuk jualan murah khas termasuk dengan 25,000 jenis produk dengan potongan harga tak masuk akal sehingga 90% selama 45 hari.

Kempen ini juga menawarkan hadiah harian bernilai sehingga RM25,000 termasuk televisyen, telefon pintar, kamera dan sebagainya yang berlansung melalui Pertandingan 45 Hari Hadiah Kejutan. Selain itu terdapat juga pertandingan lain seperti Make A Wish for Mom, Selamat Berbuka Snaps, teka-teki Berapa Duit Raya yang menjadikan jumlah hadiah keseluruhan bernilai RM50,000 ! Pengsan....

Pelbagai diskaun menarik setiap hari boleh didapati dalam semua platform Shopee dengan harga runtuh.


Sepanjang bulan Ramadhan ini juga turut dianjurkan Shopee Uni BM Tour yang bertujuan untuk mendekatkan Shopee dengan usahawan Bumiputra  dalam penjualan atas talian yang diadakan pada 17 Mei 2017 di Kuala Lumpur dan Selangor, 24 Mei 2017 di Kuantan, Pahang dan 6 Jun 2017 di Alor Setar, Kedah.

Selain itu Acara Hijab Stars Recharge yang merupakan projek usahasama dengan jenama syampu Sunsilk akan berlangsung pada 20 Mei 2017 yang akan menampilkan sesi khas termasuk kelas solekan kening serta penggayaan moden hijab dengan kehadiran Hijabista terkenal seperti Ain Edruce.

Shopee juga akan turut meneruskan usahasama dengan AirAsiaGo, DiGi, Tealive, Traveloka, iflix dan RHB dengan pelbagai hadiah menarik seperti baucer penginapan hotel dan penerbangan, potongan harga menarik dan juga hadiah berbentuk wang tunai.


till then, tatababai

Friday, May 12, 2017

SK-II Produk Pilihan di Sephora


Assalammualaikum

Sephora merupakan label terkenal dan mempunyai pelbagai produk kecantikan dalam pelbagai kategori termasuk penjagaan kulit, alat solek, wangian, badan dan rambut. Namun kini, Sephora bukan sahaja menjual rangkaian produk dari jenamanya sendiri, tetapi juga produk kecantikan yang lain yang memberikan lebih pilihan kepada pelanggan di seluruh dunia.

Sedikit fakta menarik tentang Sephora, ia mengendalikan kira-kira 1,900 buah kedai di 29 buah negara di seluruh dunia. Menariknya, di Asia Pasifik sendiri, ia telah berkembang lebih dari 200 buah kedai termasuk di Australia, China, Singapura, Thailand, Indonesia, India malah Malaysia sendiri.

Di laman web Sephora sendiri, terdapat lebih dari 100 jenama terkenal yang dijual secara sah di dalam talian malah diberi kuasa oleh pihak pengedar bagi setiap jenama untuk menjual produk tersebut. Jadi, pelanggan tak perlu bimbang kesahihan produk yang dijual di laman web ini. ^_^




SK-II Produk Pilihan di Sephora

Kalau membeli belah di Sephora, memang la rambang mata. Maklumlah, selain dari produknya yang asli ia juga menawarkan pelbagai pilihan produk kecantikan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Pendek kata, semua ada di sini.


Untuk shopping spree kali ini, Keknil memilih untuk membeli belah produk SK-II. Hahh.. Dah kenapa Keknil pilih produk ni pulak ye? Kalau korang nak tau, dulu Keknil pernah menjadi pengguna SK-II tau.. Dan antara produk kegilaan Keknil ketika itu adalah SK-II Treatment Essence. Nak cantik macam orang Jepun katanya kan.. Masa tu suka sangat tengok Fauziah Latiff jadi duta dia. Cantik sangat.. Tapi nak dapatkan produk SK-II masa tu, punyalah susah. Keknil pegi Parkson Alamanda tu, bape kali Out of Stock. Fuhh.. mau tak meroyan sebab tak dapat cantik macam Kak Gee kan.. Hahahah.. Sekali bila dah dapat.. cuma dapat pakai 3 bulan je sebab lepas tu botol tu jatuh dan pecah.. Uwaa.. menangis tak berlagu...


Yes... produk SK-II ni a bit pricey, tapi berbaloi sangat.. Keknil akui, sepanjang Keknil pakai produk SK-II selama 3 bulan tu.. memang nampak lebih berseri-seri dari biasa. Cuma mungkin masa tu belum mampu lagi nak beli lagi selepas jatuh berderai.. Hukhuk..


Tapi di Sephora, tak perlu risau sebab produknya Insya Allah sentiasa ada dan bagi produk SK-II sahaja, terdapat 38 variasi produk SK-II di Sephora. Dan jika produk yang korang inginkan tu Out Of Stock, tak perlu korang drive jauh-jauh ke pasaraya besar cari booth SK-II, just letakkan produk tersebut dalam "Waitlist Me" dan jika produk tersebut dah ada dalam stock, korang akan dimaklumkan melalui emel secara autimatik dan boleh terus membuat pembelian terus dari komputer anda. Mudah dan menjimatkan masa korang bukan?


Korang juga boleh review produk yang korang nak beli dan dapatkan huraian produk, bahan-bahan dan cara menggunakan produk tersebut. Semua maklumat mengenai produk telah tertera dengan terang dan jelas jadi tiada keraguan tentang keaslian, kelebihan dan status produk.


Selain itu, penilaian dan ulasan oleh pembeli dan pengguna produk juga asli. Jadi sebelum beli, korang boleh baca dulu ulasan pembeli dan pengguna dan Keknil yakin, kebanyakannya adalah positif. Maklumlah.. produk SK-II ni produk antarabangsa, jadi reputasi yang dijaga oleh syarikat pengeluar adalah sangat tinggi. ^_^


Setiap tempahan yang dibuat oleh pelanggan akan diposkan dalam tempoh 5-10 hari waktu bekerja dan menariknya disini, kesemua item dan produk yang korang tempah tu adalah terus dari pejabat Sephora di Singapura.

Bestnya... jom dapatkan produk SK-II kegemaran korang kat laman web Sephora.

Kelebihan Membeli Belah di Sephora

Sekiranya korang membuat pembelian produk lebih dari RM80 dalam satu resit, korang layak menerima penghantaran secara percuma, tetapi jika pembelian produk korang kurang dari RM80, pun tak perlu risau, kerana kos penghantaran yang dikenakan hanyalah RM20 bagi setiap pembelian dalam satu resit.


Selain itu, bagi setiap pembelian, korang juga layak menerima sampel percuma bagi produk berjenama malah boleh pilih nak sampel percuma yang mana satu. Hahh.. best kan...


Pilihan pembayaran juga pelbagai dari kad kredit sehinggalah bank transfer, jadi pilih sahaja kaedah pembayaran yang mudah bagi korang. ^_^


Di Sephora juga, korang juga boleh pilih produk dan hadiahkan kepada yang tersayang terus dari Sephora dengan memilih packaging gift set yang comel dan menarik khas dari Sephora dengan harga serendah RM15 bagi setiap bungkusan beserta dengan nota dengan kata-kata romantis yang dibaitkan oleh korang sendiri. Sweet kan..

Program Ganjaran Sephora Beauty Pass

Melalui laman web Sephora ini, tak kira apa jua produk yang korang beli, korang layak menikmati ganjaran melalui program Sephora Beauty Pass, yang mana setiap ahli akan memperoleh maklumat mengenai promosi ekslusif, kejutan harijadi dan juga informasi kecantikan yang terkini. Setiap point akan dikreditkan ke dalam akaun dalam tempoh 48 jam selepas pembelian secara online melalui laman web Sephora. Tiada yuran dikenakan untuk menikmati ganjaran ini kerana keahlian adalah percuma selepas korang mendaftar sebagai ahli dalam laman web Sephora.


Ekslusif sempena Mother's Day, dari 8 - 14 Mei 2017, korang berpeluang untuk dapatkan 2x point ganjaran Sephora Beauty Pass. Jadi rebut peluang ini dan kumpul point korang melalui produk SK-II di Sephora.



Aplikasi shopping di Sephora juga boleh didapati di App Store dan Google Play.

Untuk maklumat lanjut, sila layari:

Laman Web : Sephora
Instagram : @sephoramy
Hashtag : #sephoramy


till then, tatababai

Wednesday, May 3, 2017

Citarasa Penang di Hotel Grand BlueWave Shah Alam


Assalammualaikum

Mai.. maiii orang Utagha.. orang Penang... mai singgah... hahh.. meh rapat sikit dengan skrin cheq nak habaq mai... cheq habaq kat hang sorang tau.. Hang nak tau tak? Tahun ni Hotel Grand BlueWave Shah Alam bagi pengiktirafan kat orang Penang terutamanya dengan menyajikan buffet ramadhan bertemakan Istimewa Citarasa Penang. Cheq dok try menu yang disajikan oleh hotel ni, fuhh... nallaaa ! Memang sedap baq hanggg !


(tukar bahasa KL plak.. :D) 

Dengan lebih dari 100 pilihan menu berbuka puasa, orang Penang yang rindukan masakan utara boleh cuba menikmati hidangan buka puasa di sini. Keknil pasti, korang akan teruja dan hilang rasa rindu untuk menikmati makanan utara ni.

Antara menu yang pengunjung wajib cuma di sini adalah pastinya menu karinya. Terdapat pelbagai pilihan kari seperti kari ketam, kari sotong dan kari ikan. Kesemuanya Keknil dah rasa, sedap dan menepati citarasa Keknil. Yess.. Keknil ni peminat nasi kandar tauuu.. dulu masa zaman belajar dulu.. tiap hari cari nasi kandar.. Hahhh.. kat sini dengan kuah karinya yang pekat dan rasanya yang memikat, aishh... macam berada kat Penang la..












Selain itu, terdapat juga menu lain seperti Nasi Tomato, Ayam Masak Merah, Rendang Ayam Utara, Pajeri Nenas dan macam-macam lagi. Tidak dilupakan pelbagai pilihan kerabu, pilih sahaja ikut yang pengunjung mahukan. Tak lengkap makanan utara kalau tak ada pasembur. Yummy... Hotel Grand BlueWave turut menyediakan Penang Char Kuew Teow, sotong kangkung, popiah basah, rojak pasembur dan ayam tandoori bersama roti naan. Aishh.. menulis menu ini sahaja dah membuatkan Keknil telan ailio berkali-kali.. Korang yang baca ni tak rasa nak makan ke?







Pencuci mulut yang pelbagai juga turut menarik perhatian Keknil seperti ABC, ais kacang, cendol pulut dan juga sagu  gula melaka. Fuhh.. merecik !




Pihak hotel juga turut mengadakan acara amal pemberian bubur lambuk barakah dan majlis istimewa untuk anak-anak yatim. Di Hotel Grand BlueWave turut menyediakan surau untuk solat yang pastinya luas dan selesa.


Bagi yang inginkan kelainan dalam majlis berbuka puasa, korang boleh cuba untuk menikmati juadah berbuka puasa di sini dengan harga harga buffet seperti di bawah :

Tarikh : 27 May - 24 Jun 2017

Early Bird sebelum 1 Ramadhan
Dewasa RM90.00
Kanak - kanak RM50.00

Harga untuk Isnin - Ahad
Dewasa RM115 +
Wraga Emas & Kanak - kanak RM65.00+

Harga untuk Sabtu, Ahad & Cuti Umum
Dewasa + 1 Kanak - kanak RM115.00+

Harga untuk Majlis Menu Bankuet dari
Minima 100 orang RM75.00+

*Warga emas 60 tahun ke atas / Kanak -kanak 4 - 11 tahun


Untuk maklumat lanjut, sila hubungi :

Facebook

Instagram 

Laman Web 

Untuk tempahan
03 - 5511 8811 samb. 2801, 2804 atau 2806
Tol free 1800-38-1388


till then, tatababai