Mencari pasangan sempurna.. tapi diri sendiri?

Assalammualaikum

Kasut travel pilihan Keknil

Assalammualaikum

Keknil dan travel memang tidak dapat dipisahkan. Jadi setiap kali Keknil travel, memang Keknil sangat memerlukan kasut yang sangat lasak yang dapat memberi keselesaan pada kaki Keknil.

Baru-baru ni, Keknil sempat godek-godek Nike running shoes dari Zalora.. geram je Keknil tengok.. macam-macam warna dan fashion ada.. Siapa kata kita tak boleh bergaya dengan running shoes? Jika kita memilih dan memakai running shoes dengan betul.. Keknil yakin.. kita akan kelihatan lebih yakin dan bergaya.

Beli tiket flight ke New Zealand dengan AirAsia X !

Assalammualaikum

AirAsia X kini mengembangkan sayapnya ke Auckland, New Zealand dengan penerbangan harian sekali sehari. Sebelum ni, kalau korang pernah ingat, Air Asia X pernah terbang ke Christchurch dan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, ianya terpaksa dihentikan. Ketika itu, ramai kaki travel termasuk Keknil yang masa tu belum lagi sampai ke New Zealand merana la seketika.

6 Makanan Perlu Dielakkan Bagi Pesakit Gout

Assalammualaikum

Sempena tahun 2016, azam tahun baru Keknil adalah untuk mendapatkan kesihatan yang baik selain meningkatkan kesihatan Keknil.. maklumlah.. usia makin meningkat.. disamping Keknil ada penyakit keturunan ni.. makanya, usaha dalam menjaga kesihatan ni juga perlulah ditingkatkan.

Jelajah ke Manchester bersama Dashing!

Assalammualaikum

Wahh.. tak lama lagi nak masuk tahun baru 2016.. Keknil nak ajak korang menjelajah  selama 6 hari 5 malam ke Manchester secara PERCUMA ! Seronok tak?

Impian untuk ke UK memang dah lama Keknil pendamkan.. Fuhh.. rasa macam mimpi je kalau dapat pegi kan.. tapi dengan adanya mimpi.. takkan jadi kenyataan.. so, mari kita mimpi dulu.. mana tau.. esok lusa kita sampai kat Manchester dan antara tempat yang Keknil nak pegi adalah Stadium Etihad ! Awesome..

Nak tau macam mana nak bercuti dengan percuma ni? Jom rapat-rapat dengan Keknil..