Happy New Year...

4:40:00 PM
Selamat Tahun Baru Hijrah 1430H dan 2009. Semoga tahun baru nanti penuh dengan azam baru yang lebih baik dan lebih bermakna dari tahun ini...
Happy New Year... Happy New Year... Reviewed by Anil on 4:40:00 PM Rating: 5

majlis kesyukuran amsyar..

11:45:00 PM
pada malam tadi, saya sempat menghadiri majlis kesyukuran amsyar wafiq... putera sulung kepada june, my best friend.. dan adi ariff.. tak d...
majlis kesyukuran amsyar.. majlis kesyukuran amsyar.. Reviewed by Anil on 11:45:00 PM Rating: 5

kenduri kawen @ cyberjaya

2:45:00 PM
2 minggu lepas saya dapat undangan ke majlis perkahwinan kogee kat kelab komuniti taman tasik cyberjaya. beratur nak amik makan.. siap ping...
kenduri kawen @ cyberjaya kenduri kawen @ cyberjaya Reviewed by Anil on 2:45:00 PM Rating: 5

mek dengan begnya..

2:30:00 PM
macam-macam tingkah anakku yg sorang nih... kali ni nak g kenduri kogee kat cyberjaya.. lepas bersiap semer.. dia pun mula la siap2 amik han...
mek dengan begnya.. mek dengan begnya.. Reviewed by Anil on 2:30:00 PM Rating: 5

cuci keta kancilku...

2:07:00 PM
ekceli dah lama dah nak basuh keta kancil tuh.. maksudnye... bukan la selama ni tak penah cuci.. tp nak cuci dalaman2 dia... kasik clear ha...
cuci keta kancilku... cuci keta kancilku... Reviewed by Anil on 2:07:00 PM Rating: 5

echa potong rambut..

1:45:00 PM
rambut echa sejak dilahirkan mmg lebat... pastu plak tgk la badan dia.. isk.. isk.. bulat btol.. tu yg kuat berpeluh tu... so, sarah n fari...
echa potong rambut.. echa potong rambut.. Reviewed by Anil on 1:45:00 PM Rating: 5

cahaya imanku...

1:32:00 PM
wajah-wajah comel cahaya hati saya... masa ni dia beria2 nak pakai tudung sama cam mama dia.. hiks.. tudung tu ekceli tudung besar tau... tp...
cahaya imanku... cahaya imanku... Reviewed by Anil on 1:32:00 PM Rating: 5

Menang @ WorldKitchen

1:15:00 PM
sblm ni saya ada mention yg saya menang dinnerware set kat WorldKitchen kan... so, selepas sebulan lebih berurusan dengan World Kitchen ya...
Menang @ WorldKitchen Menang @ WorldKitchen Reviewed by Anil on 1:15:00 PM Rating: 5

finally... result dah keluar...

7:49:00 AM
alhamdulillah... itu je la yg mampu saya ucapkan... setelah hampir 5 bulan bertungkus lumus meniti dunia sebagai seorang pelajar... akhirny...
finally... result dah keluar... finally... result dah keluar... Reviewed by Anil on 7:49:00 AM Rating: 5

again...

9:05:00 AM
a few days ni membizi sangat ngan keje2 PPI-Time Series nih... walaupun dah submit utk 200=100 nye.. tp skarang kena buat yg 2005=100 plak....
again... again... Reviewed by Anil on 9:05:00 AM Rating: 5

I'm on diet....

8:59:00 AM
hiks... rasa nak gelang guling2 gak kat atas meja ni bila taip tajuk entry ari nih.... :D diet ekk? hik.. milo + roti sardin xtra bakar +...
I'm on diet.... I'm on diet.... Reviewed by Anil on 8:59:00 AM Rating: 5

Upgrading my blog...

8:21:00 AM
I'm still updating and upgrading my blog... any comments, idea or suggestion... please leave ur message in this comment box... ...
Upgrading my blog... Upgrading my blog... Reviewed by Anil on 8:21:00 AM Rating: 5

result yang dinanti-nantikan...

8:12:00 AM
setelah bertungkus lumus berusaha... chewah.. usaha kunun... ye la.. siap amik cuti bagai.. pastu tak tido malam sampai pagi.. kira usaha l...
result yang dinanti-nantikan... result yang dinanti-nantikan... Reviewed by Anil on 8:12:00 AM Rating: 5
contest @ worldkitchen contest @ worldkitchen Reviewed by Anil on 7:51:00 AM Rating: 5
saya menang set pinggan mangkuk... saya menang set pinggan mangkuk... Reviewed by Anil on 7:40:00 AM Rating: 5

Keje... keje... keje...

7:35:00 AM
ari ni secara officially masuk keje... hiks... maka berakhirlah saat2 manis, masam, pahit kelat selama bercuti2 mesia selama 3 minggu tuh.....
Keje... keje... keje... Keje... keje... keje... Reviewed by Anil on 7:35:00 AM Rating: 5

jalan2 makan mee udang...

3:27:00 PM
2nd day kursus kat IPN tu.. petangnye, dorang bawa kitorang g makan mee udang kat BNO.. fuhhh... sodap gilee.. udang dia... tak cukup jar...
jalan2 makan mee udang... jalan2 makan mee udang... Reviewed by Anil on 3:27:00 PM Rating: 5

kursus di IPN...

3:08:00 PM
perasaan??? fuh... best gile... eh... apa kena mengena perasaan ngan tajuk entry neh??? hiks... ekceli, perasaan g kursus kat IPN tu... b...
kursus di IPN... kursus di IPN... Reviewed by Anil on 3:08:00 PM Rating: 5

hari itu pasti akan datang...

2:05:00 PM
rasa kejap je... isk.. isk.. dah nak final dah... rasa cam mimpi plak.. hiks... tak study hape lg neh... isk.. isk.. bulan depan start cuti2...
hari itu pasti akan datang... hari itu pasti akan datang... Reviewed by Anil on 2:05:00 PM Rating: 5
Bulan yang bizi... Bulan yang bizi... Reviewed by Anil on 2:04:00 PM Rating: 5
background background Reviewed by Unknown on 5:35:00 PM Rating: 5
adiah enibeseri... adiah enibeseri... Reviewed by Anil on 1:58:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.