4rd Anniversary

orang kata, sambutan ulangtahun perkahwinan itu indah... apatah lagi sambutan ulangtahun perkahwinan yang pertama...

tapi, syukur alhamdulillah.. sambutan anniversary saya yg keempat berlangsung dengan jayanya.. chewah.. ekceli.. seronok tau.. sbb walaupun dah tahun keempat.. tp still rasa cam baru2 kawen... ecececee... macam bagus je.. :P

pagi tu, pas antar iman ke umah pengasuh, kitorang pun terus gerak.. plan nak g sunway piramid nih.. nak tgk wayang.. hiks.. lama gile tak tgk wayang... so, salah satu acara wajib time enibeseri ni tgk wayang le.. :D

sampai je kat sunway piramid, terus naik atas... tgk ada citer apa.. time ni takde citer yg menarik.. so, sekadar nak melengkapkan jadual enibeseri kitorang... kitorang pun decide nak tgk citer SUPEHERO MOVIE...
buhsan gile citer ni sbb plot citer dia cam SPIDERMAN.. tahpapetah citer nih.. layankan ajeee...
time ni tgh iklan2 dia... punye la byk iklan2 dia.. cess...

abis je citer tu.. ntah nape.. tetiba je rasa lain macam... kepala jadik pening.. pastu, ada bunyi2 yg pelik...

hiks... rupanye lapooo... kuikuikuii... so, apalagi.. carik tempat makan la... hehhe... kitorang mmg dah plan.. nak g makan kat Chicken Hartz Buffet... kekonon sbb dah lama x makan kat cni la.. pastu carik punye carik.. rupanye tempat dia dah pindah... :(

cedih gile.. memula cam dah give up gak la... tp last2 cemana tah leh jumpe... :D hiks.. apalagi.. tak tunggu lama sbb perut pun dah nyanyi lagu doraemon kan.. hiks..

memula masuk2 je terus bayo bil dia..

alemaks.. lupe la baper hengget.. :P tp yg best kat cni.. bayo byk tu je.. pastu makanlah apa saja yg ada kat dalam tuh... tp limited la time dia... 2 jam je.. tp dah kira lama la tuh...

tgh makan... :Pni menu papa... isk.. sikitnye papa makan... uhuks.. tu baru 1st round.... hiks...

ni menu 2nd round... ahaks...

adalah dalam sejam kitorang duduk makan... huh... tah baper kali round tah kitorang bangun duduk bangun duduk g amik makan... ekekke...

bila dah puas.. baru la blah... hehhe...

pastu adalah a few xtvt lg yg tak sempat nak snap gambar... lagipun phone nye bateri pun dah tak baper nak ada...

ptg tu.. balik umah dalam keadaan yg best gile.. ye le.. sbb dapat adiah enibeseri... hiks... sape yg tak suke.. cuba habaq mai... :P
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 orang suka :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^