anak dare baru pas mandi..

9:20:00 PM
ari sabtu tu, pas mandi.. pakai baju.. terus iman g amik kamera dalam beg.. soh mama amik gambo.. tak padan ngan tecik.. nak berposing jeee....
anak dare baru pas mandi.. anak dare baru pas mandi.. Reviewed by Anil on 9:20:00 PM Rating: 5

biru itu...

3:11:00 PM
bunga biru lambang keharmonian... TAPI.. kenapa bunga biru ni tak diletakkan dalam pasu? SEBAB.. ia digunakan sebagai pemberat utk menekan...
biru itu... biru itu... Reviewed by Anil on 3:11:00 PM Rating: 5

semakin menghampiri azam...

8:20:00 AM
sesaper yg perasan saya letak azam tahun baru kat sidebar sebelah kanan tu kan... antaranya, nak kurus.. hiks.. bukan pe.. sejak dua tiga me...
semakin menghampiri azam... semakin menghampiri azam... Reviewed by Anil on 8:20:00 AM Rating: 5

bibik.. gosok bajuu...

12:48:00 PM
" bibik... gosok baju ya.. esok tuan mau kerja... " " baik ibuk.. iron sama boardnya sudah siap.. sebenter lagi saya ambil ba...
bibik.. gosok bajuu... bibik.. gosok bajuu... Reviewed by Anil on 12:48:00 PM Rating: 5

we are family...

12:09:00 PM
apa yg korang fikir bila tgk gambar ni? pada masa saya snap gambar ni.. hanya satu ayat yg bermain dalam fikiran.. "FAMILY" .....
we are family... we are family... Reviewed by Anil on 12:09:00 PM Rating: 5

kenduri akikah @ banting

12:01:00 AM
nak gak buat entri masa kenduri kat banting.. :P ni baby girl yg diraikan.. cumel kan... nama dia Aina Badrishah.. tiap kali datang kat dia,...
kenduri akikah @ banting kenduri akikah @ banting Reviewed by Anil on 12:01:00 AM Rating: 5

citer ari ahad...

11:59:00 PM
i've plan everything.. ari ni balik kapar, esok g kenduri kat banting.. lusa spent time utk iman... tp sbb satu perkara yg last minit di...
citer ari ahad... citer ari ahad... Reviewed by Anil on 11:59:00 PM Rating: 5

echa yg bulat..

11:50:00 PM
isk.. bertambah bulat budak tecik nih.. geram.. geram.... ari ni teruk echa saya kerjakan.. time ni dia tgh tido.. huhuu.. punye la geram ...
echa yg bulat.. echa yg bulat.. Reviewed by Anil on 11:50:00 PM Rating: 5

lunch soto @ sungai serdang

10:59:00 PM
pas balik dr spital.. terus bergegas balik kapar.. tp MIL takde.. g kenduri la plak.. since masa kitorang sampai pun dah kul 2.30 ptg.. rasa...
lunch soto @ sungai serdang lunch soto @ sungai serdang Reviewed by Anil on 10:59:00 PM Rating: 5

new baby..

10:48:00 PM
pagi ahad mak kol.. kata piza dah bersalin.. (fiza ni isteri kepada ijan aka sepupu saya) kat hospital putrajaya pulak tu.. bertuah punye bu...
new baby.. new baby.. Reviewed by Anil on 10:48:00 PM Rating: 5

iman @ opis...

10:08:00 PM
ari ni stay back kat opis sbb ada byk sangat keje... kul 5.30 ptg.. amik iman kat sekolah.. pastu, terus rush balik opis.. cadangnye nak sia...
iman @ opis... iman @ opis... Reviewed by Anil on 10:08:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.