Tuesday, January 20, 2009

Award 4 Blogger


Award ni diberi oleh Kak Mida... thanks kak mida... :)

Peraturan untuk menerima award ini ialah:
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

10 fakta / hobi saya :

Fakta Mengenai Diri Saya :

1. Mempunyai seorang suami dan seorang anak... hiks..
2. Keistimewaan saya adalah tanda lahir yang ada pada muka saya.. ;)
3. Sangat suka memendam perasaan. Yes... i know... semer tu tak elok utk hati.. (^0^)
4. Suka tgk drama bersiri. Whatever drama especially cintan2 nih.. musti tgk la.. huhuu...
5. Last but not least... lepas 4 tahun grad utk lesen memandu P, barulah ada keberanian utk beli + bawa keta sendirik.. ahakss...


Hobi Saya :

1. Saya suke membaca.. especially novel2 chenta..
2. Terbaru, saya suke blogging. Sbbnye, saje nak ekspresikan saat2 gembira, sedih, suka duka diri sendiri dan keluarga..
3. Saya suke menulis. Any type of writing, semer saya suke. Paling suke, menulis novel dan skarang sedang menghasilkan satu as trial pack utk sebuah company.. ;)
4. Jahit manik.. owh.. i like... walaupun hasil tak sebaik dan secantik pakar.. tp satu kepuasan diri.. bila orang tanya.. sape jahit manik kat baju ko.. "huhu... ai jahit sendirik le.. hikss..."
5. Addict!! suke sangat main games.. any type of games... kalu yg adventure lg suke.. :D pendek kata, i'm the supplier of the games in the office... muahahahaa... sape mau games.. mari mintak sama saya... you ask for one, you get more... :D

Ok... sape nak tag ni ek??? 10 orang ekk.. mmm... let me see... who's the lucky one... ;)

1. junet
2. ita
3. syake
4. laili
5. ellie
6. ct
7. kak murni
8. vp
9. lavender_lurve
10. yanti

Ok.. dah setel... legaaa.... ;) yg ni tak paksa pun.. kalu nak buat, buatlah.. kalu takmo pun takpe.. :D

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^