The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Thursday, January 22, 2009

Besday @ Opis


pagi ni saya sibuk skek dengan persiapan utk majlis sambutan hari lahir bulan Januari kat opis.. majlis ni dah jadi acara bulanan dalam BTM. Every month, besday staff BTM akan disambut dan kek akan disediakan..

kek harijadi utk staff bulan Januari...

cam biasa.. 2 biji kek utk besday bulan Januari.. bunga kristal tu saya collect dr cubicle kitorang.. bunga tu dapat dr staff OMPD yg kahwinkan anak dia.. ;)

ni dia MC rasmi majlis besday.. sila abaikan perut yg muncit tu yer... :D masa ni tgh maca list nama staff yg sambut besday.. ehem.. ehem.. bila laa MC ni nak bersara.. dah 3 tahun ni asik muke yg sama je ekkk... orang pun dah buhsan ekkk... hohohoooo...

antara kakitangan BTM yg sambut besday bulan Januari. Sorang je kumbang tu.. walhal ramai lg kumbang2 yg ada... malu le tuh.. :P

Puan Pengarah BTM yang bakal meninggalkan JP kerana akan ditukarkan ke JPA. We'll miss yu..

saya la antara orang yg sedih dan merasai akan pertukaran Puan Pengarah ni.. ye la.. sbb dah lama berkhidmat di bawah dia.. so, banyak suke duke.. luahan perasaan n macam2 lg la yg kitorang penah hadapi bersama.. budi dan jasanya takkan terbalas dengan kata-kata..

ok.. time's out.. no more tears right!! Cam biasa la.. kalu time besday ni.. biasanya akan ada sesi berkenalan dengan staff baru.. utk bulan ni, inilah staff baru yang akan bersama-sama menggembleng tenaga utk sistem2 in house JP.. welkam.. bak kata En Rosni, "selama saya berkhidmat dalam perkhidmatan awam, JP la jabatan yang paling mencabar sebab utk satu seksyen sahaja, ada 31 sistem.." huhuu.. tu baru SPA1.. bolom SPA2 lagik.. tak termasuk lg seksyen Gunasama.. takpe.. slow2 ek En. Rosni.. lama2 nanti biasa la... hohohooo... kitorang yg dah biasa.. sorang programmer pegang 5-6 sistem.. tu sikit je tu.. ada SA yg pegang 1 sistem je.. tu pun dah sibuk tahap gaban.. muahhaaa.. sompat je ai nak mengumpat SA.. kuikuikuiii...

ok.. nyanyi dah.. ucapan dan.. sesi perkenalan dah.. masa untuk.... potong kekkkk!!!!!!

"warghhh... makan budakkkkkk... ini kek... haku yg punyaa... harharharharharrr...."

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^