The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, January 21, 2009

dinner @ 20 Januari


hiks.. ptg smalam tah apa peel tah.. ngantuks giloss... tak menyempat mandi.. terus landing2 atas sofa... iman cam biasa la... bukakan Disney Channel.. pastu sesiap bukakan lampu ngan pintu bilik air.. pastu dia main sendirik la..

tgh landing2.. tah cemana leh terlelap... papa plak balik awal malam tadi.. tak inform pun.. :( pastu secara tak langsung, saya pun terbangun.. then kelam kabut la.. barulah nak mandi, nak itu nak ini... then, cakap kat papa... "ari ni mama belanja Domino's la.. nak?" :P papa pun cakap... "ok je.." huhuuu...


then, terus kol.. 1-300-888-333.. "elo.. saya nak order pizza.." bla.. bla.. blaa... order itu.. order ini... "wooo.. saya nak Aloha Chicken sbb ada nenas... hehehe"

"wokey cik.. semer skali RM20. pizza cik akan di hantar dalam masa 30 minit.. sekiranya kami lambat lebih dr 30 minit, maka cik akan dapat pizza percuma dari raider kami.. terima kasih.. sila order lagi.."


kupon dan duitnyaa... oh ye.. kupon tu rupanye leh pakai byk kali daa... hiks.. kena simpan ni.. malam ni order lagik... hahahaaa.. dasar pemalas...

wokey.. pizza dah sampai.. bagus la... siap antar sampai depan pintu lg.. lenkali ai order lagik k.. ;)

see.. ada detail information lg... kalu tipu kena banned woo... hiks..

Aloha Chicken.. nyum.. nyum...

ngan roti.. roti ni kalu cicah ngan sos BBQ dia.. mmg cedap... :D really great combination... for me la... :P

owh.. kenyang.. sesambil layan tv.. huhuuuu. nikmatnyee... hiks...

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^