The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, January 14, 2009

gelora hati seorang wanita...


Jam dah pukul 1 pagi.. tp saya masih lom lelapkan mata... sebenarnya saya dah ngantuk... tp saya nak jugak tunggu... nak jugak... ye la.. ramai dah memperkatakan tentang perkara tu.. malah kat mana-mana forum dan surat khabar turut memperkatakan tentang isu hangat tu...

PERKARA APA TU?


Saya nak tgk Wanita Hari Ini... siang kan keje.. mana de masa nak tgk tv.. isk.. isk.. kat opis mana de tv maaa... hiks.. memula cadangnye nak bukak je laman web TV3.. tp sbb dah tau dahh... mesti lambat punyee... so, memandangkan belah malam ada ulangan... (ekceli ulangan kul 1.30 pagi.. huhuhuuu..) tu yg saya tunggu jeee... hikss... :D

so, tunggu.. punye tunggu.. finally..

masa ni ada caller tu tgh marah memey... emosi giler caller tu sampai kena potong ngan pengacara... :D

well.. takmo citer panjang2... sbb ngantuk giless... ye la... sbb nak layankan menda ni.. kul 3 baru tido.. hiks... sangat tak sesuwaii... :P

tp siyes... geram tul ngan jawapan2 yg diberikan oleh memey.. sangat tak menjawab soalan + asik mengulang ayat yg sama... antara ayat2 yg sering di ulang.. "that's why..", "saya cuma insan biasa, tak lari dari kesilapan..", "for me..." isk... plis laaa...

saya ni bukan la anti memey... tp since menda tu dah jadi isu terhangat di pasaran mesia nih.. orang kata, nak tak nak kena la amik tau gak pasal isu ni kan...

whatever it is.. menda dah jadi.. bukan senang nak jd artis.. bukan senang nak hidup di kalangan orang-orang yg popular... harap menda ni akan memberi pengajaran kepada dia n tak kan sekali2 mengulanginya..

Moral Of The Story : Bak kata memey, "Hidup ni bagaikan roda, sekejap kita berada di atas, sekejap kita akan berada di bawah..." Saya sendiri ada motto tersendiri. What you give, you'll get it back. Jangan kita hidup bahagia di atas penderitaan orang lain.. DAN yang paling penting sekali... as long as ko tak kaco family aku sudah... hikss..

sekian laporan dari wartawan yg bersiaran pagi tadik.. :D huhuuuu.. nak lebih detail, tgk la sendiri kat laman web tv3..

2 comments:

  1. anis tgk live smalam kt opis nie..
    ehehehe.. mmg kenyang mkn sumpah jer la memey nie smalam.. huhuhuu...
    harap2 x terjadik kt kuarga ngan keturunan ku...

    ReplyDelete
  2. tak faham dengan sikap perempuan yg suka merosakkan rumah tangga org nih..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^