iman @ opis...

ari ni stay back kat opis sbb ada byk sangat keje... kul 5.30 ptg.. amik iman kat sekolah.. pastu, terus rush balik opis.. cadangnye nak siapkan keje n balik umah sblm kul 7.. sudahnye.. dok terlanjur ngadap keje + layan iman... sampai kul 9 baru keje siap.. then, sesiap kemas meja.. baru balik... sepanjang malam iman dok opis ni, alhamdulillah.. takde la byk sangat karenah.. ye la.. lg plak dah malam kan.. dia pun takut2 skek la... tu yg duduk je.. tarik kerusi june.. pastu dudukkan dia kat kerusi tu, then, bagi buku baca + buku conteng kat dia.. pastu pakaikan headphone.. huhuu.. dapat la jimat masa byk skek dr melayan dia main kejar2.. kalu tak, sure kul 9 pun tak siap keje lg.. ni antara gelagat iman masa kat opis.. ;)

baru nak bukak buku... :P


"eh.. lagu geng geng sholah... :D"

"alaa... lagu geng-geng sholah dah abiss... iman baru nak nyanyi.."

"kasik kiss cikit kat mama... sbb pasangkan lagu geng-geng sholah iman.. muahhh..."

"p.r.i.n.c.e.s.s.. PRINCESS.. mama princess tu apa?"

"tgk gambar la pulak... iman dah warna kat cni.. cantik tak mana?"

"alamak.. jatuh pulak tinga iman.. "

"mama.. dia goyang2.. macam mana nak pacang ni?"

"skru cabut ke mama?"
"mama.. tak leh pakai.. camne ni?"
"macam ni ke mama?"

"okey.. iman betulkan dulu.. cenget la pulak.."
"yeee... dah betul dah.. iman pandai kan mama.."
"iman nak balik dah.. pas pakai tali pinggang, kunci tali pinggang pulak yee..."
"iman dah ngantuk dah mama.. jom la balik...."
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^