Thursday, January 1, 2009

main kat taman P9


kat sebelah swimming pool P9 tu ada playground... cam biasa la.. kalu dah nampak depan mata tu, mmg takkan tak singgah... kira wajib laa... dah alang2 depan mata... bawalah iman g main2 kat playground... lgpun, dah lama tak bawa iman main.. sian kat dia.. hehari lalu taman asik janji nak bawa dia main.. tp tak bawa2... so, ni kira lepas gian laa... :P

nampak je playground, tempat pertama dia pegi adalah kat tangga tu... punye la suke... berlari-larian naik tangga... tp sbb ujan renyai2... tak dapat la nak main lama2... takat yg sempat main je... :)

tu dia... punye la excited.... tah baper kali round dia naik turun naik turun tangga nak main gelongsor nih... :D

one... tuuu... tiiii..... mama... iman jatuhhhh... :)


penat main gelongsor... rehat kejap kat buaian... :)

ok nak balik dahhh... lari.. larii.. naj ujannn...

nak main lagikkk.. nak main lagikkk.....

walaupun letih... tp best sangat sbb dapat layan karenah budak tecit nih... paling klakar, walaupun dah mandi kolam, dah main taman.. tp still tak puas... tgk gambar last tu.. sempat majuk dalam keta sbb kitorang paksa balikk... mau tak paksa... dah la ujan renyai2... ngan iman tgh selesema + batuknyee.. so, dengan paksarela bawa iman balik... next time kiter main lagi ye sayanggg...

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...