The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Sunday, February 1, 2009

mencari sesuatu...


tension tul ari ni.. bateri kong... langsung tak leh on.. geramm... dah janji nak mie ni.. pastu no phone semer dalam tepon.. last2.. kol papa, mintak no phone mai.. pastu kol mai.. mintak no phone mie.. isk.. isk.. ni gara2 lupe charge h/phone malam td la nih... pas berjaya je kol mie.. mie kata dia on da way.. dah kat Jalan Tun Razak.. so, tunggu la dia kat bus stop tepi utm tuh... mie sampai je.. terus berdesup ke tempat yg ingin dituju...

mie n ketanye... sian mie.. dah la keta baru pas eksiden.. kena plak menemankan saya yg byk songeh nih.. nanti ai belanja k.. ;)

saya kat kedai tu...

yah.. inilah orang kedai itu.. sian dia.. kena buli ngan kitorang.. hiks.. kalu itu barang rosak, ai carik yu tauu... hiks.. dah sesiap warning kat dia.. tp dia ni sangat ok.. kira kuat gak la semangat dia nak melayan kitorang yg byk songeh ni.. ekekkeee..

mie bersama barang itu.. ;)

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^