The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, January 21, 2009

Pemilik kenderaan yang sengal...


last monday kan saya g hospital kan... pastu adalah sorang 'patient' ni.. kelam kabut parking kat tepi jalan kat laluan emergency... pastu terus serbu masuk kat emergency room... abg guard tu pun tegur la mamat tu.. "Encik.. tak leh parking kat cni..." mamat tu pun dengan selambanye balas, "byk lagi space keta nak lalu kat ctu.." abg guard tu pun sambung cakap lg.. "ye saya tau.. tp mmg tak leh parking kat cni.. kalu nak parking.. parking kat sebelah sana.. sana takde keta lalu.." mamat tu terus kuar kunci jalan ala2 hentak kaki.. g kat keta dia.. start enjin.. terus tekan minyak.. yang bangang tu.. selamba badak air je dia hon sorang patient yg tengah lalu kat jalan tu sbb dia nak lalu...

pas dia parking.. cepat2 dia lari masuk dalam emergency room tu.. terus g registration counter... pastu plak, nurse kat registration counter tu kata, "encik.. pegi dulu kat kaunter triage.." mamat tu pun terus la pegi kat kaunter triage tu.. pastu main potong queue plak tu.. ingatkan emergency apa sangat la yg kelam kabut tu.. kot la tgh nazak2 ke.. rupanye demam... cehh...

muke selenge je macam bagus2 laaa...

hah.. ni keta mamat yg macam bagus sangat tu.. nak amik gambar kat emergency room tu.. tp kang kena marah plak ngan staff kat ctu.. :P


see.. dah letak kon dah.. agaknye otak dia tertinggal kat umah kot... muahahhaaa...

huh.. sekian, luahan perasaan ari rabu utk ari senin... hiks...

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^