Sticky : pengunjung bertuah... --> entri baru ada di bawah...

rasa cam tak percaya je... sbb baru sebulan lebih saya publish blog ni.. dah lebih 900 visitors... terima kasih kepada para pengunjung especially kengkawan yg sudi meluangkan masa utk menjengah ke blog saya yg tak seberapa nih...

bagi menghargai kengkawan blog yg sudi menjengah.. saya akan beri consolation prize pada visitors yg ke - 1159..

cemana nak tgk anda adalah visitors yg keberapa?
ok.. kat menu bar sebelah kanan, ada title gadget -> Viewer @ My Blog, pastu kat bawah tu ada tulis 'You are visitor's number :' then ada nombor kan.. (tgk gambar di bawah) jika paparan pada screen anda adalah 1159, maka anda adalah pelawat yang bertuah itu... ;)


senang kan? utk lebih mudah, saya akan stickykan entry ni.. :)

ok.. cemana nak tuntut adiah?

print screenkan page tersebut, dan hantarkan emel kepada saya gadisku81[at]gmail.com dengan maklumat seperti berikut :

Nama :
Nama Blog :
Alamat : (utk tujuan pengeposan)
No. Phone :

tu je...






Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

1 9 orang peminat :

  1. "akan ku tunggu....., detik tiba giliran itu...." muahahahahaha..-

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^