Wednesday, January 21, 2009

stok susu iman...


ari tu laili ada buat entry pasal stok susu aniq... hiks.. sbb jeles ngan stok susu aniq yg byk2 tu kan... saya pun nak show off gak stok susu iman... huhuhuuu...

tp tak la sedasat aniq.. 7 tin sebulan... :toing: :toing: since iman pun dah big girl.. dah makan byk.. main byk.. segala2nye banyak laa... 1 beg 1.1kg tu leh tahan dalam 1 setengah bulan.. tu termasuk ngan yg antar kat taska la..



total stok susu yg ada skarang : 10 beg.. ni pun dah kurang dah ni.. ari tu paling byk dekat 20 beg.. ye la.. kitorang beli sikit2.. sikit2 lama2 penuh satu lemari.. ni half lemari atas pun dah penuh ngan susu dia...

next2 utk adik iman kiter penuhkan fridge plak ngan stok2 EBM ekk.. huhuu.. niat musti ada...

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...