update?

3:46:00 PM
sorryyyy sangattt... saya tak dapat update blog ni sbb internet di sini sedang sangat bengong... once tenet dah ok.. saya akan updet k... t...
update? update? Reviewed by Anil on 3:46:00 PM Rating: 5

ovulation calendar

7:54:00 PM
Bagi yang menghadapi masalah untuk download dan unlock code utk Ovulation Calendar dari entri yg lepas .. saya dah share kat rapidshare.. ...
ovulation calendar ovulation calendar Reviewed by Anil on 7:54:00 PM Rating: 5

casa impian...

3:00:00 PM
cantik tak? mmm... jom berangan2 jom.. hakhakhakkk... ruang tamu... bestnye ruang tamu cam ni... besar kan tempat simpan baju ni.. saya su...
casa impian... casa impian... Reviewed by Anil on 3:00:00 PM Rating: 5

cemana nak copy tag?

9:37:00 AM
KHAS buat blogger yg nak copy tag dr blog saya.. seperti yg sedia maklum.. blog saya tak leh right click kan.. utk protection katanye.. ahak...
cemana nak copy tag? cemana nak copy tag? Reviewed by Anil on 9:37:00 AM Rating: 5

Dinner @ 23 Feb

9:00:00 AM
balik2 sakit badan.. malas nak masak.. tp kuarkan jugak la pape bahan yg ada dalam peti ais tu.. so, ni la hasilnye... Ayam Masak 3 Rasa ...
Dinner @ 23 Feb Dinner @ 23 Feb Reviewed by Anil on 9:00:00 AM Rating: 5
mari tgk wayanggg... pikir masa depannnn... mari tgk wayanggg... pikir masa depannnn... Reviewed by Anil on 4:44:00 PM Rating: 5

tag -2

4:19:00 PM
owh.. lupe plak.. ada lg 1 tag lom jawab.. :P bebuat lupe plak... huhuhuuu... jgn marah yee... :P wokey.. tag ni dr za.. ex-opismate lama.. ...
tag -2 tag -2 Reviewed by Anil on 4:19:00 PM Rating: 5

award dan award lg...

4:13:00 PM
wahh.. penuh lemari saya ni ngan award2 blogger.. hiks.. ari ni saya dapat award dr ct .. thanks a lot ct.. opss.. saya utang adiah lg... i...
award dan award lg... award dan award lg... Reviewed by Anil on 4:13:00 PM Rating: 5

hari menjawab tag...

3:19:00 PM
adeih.. ari ni je dapat 2 tag.. satu dr wanie .. satu dr za .. tag sape saya nak jawab dulu ni? pertama2 skali.. sorry sbb lambat jawab.. pe...
hari menjawab tag... hari menjawab tag... Reviewed by Anil on 3:19:00 PM Rating: 5

Dinner @ 19 Feb

11:04:00 AM
ya allah.. malam tadi punye la takde mood nak masak.. lately keje sesangat byk kat opis.. so, bila balik dah penat sangattt... 2-3 hari ni, ...
Dinner @ 19 Feb Dinner @ 19 Feb Reviewed by Anil on 11:04:00 AM Rating: 5

tempat praktikal...

4:53:00 PM
URGENT!!! saya sedang mencari tempat praktikal dalam bidang media kreatif.. ale.. yg buat design2... iklan dsb.. kot la ada rakan2 blogger...
tempat praktikal... tempat praktikal... Reviewed by Anil on 4:53:00 PM Rating: 5
trying to conceive? or avoid it? trying to conceive? or avoid it? Reviewed by Anil on 2:24:00 PM Rating: 5

Dinner @ 18 Feb

11:36:00 AM
smalam malas sebenarnya... tp sbb dah lama nak masak lemak kan.. since santan semer dah ada.. so, saya masak la Ayam Lemak Nenas Berempah ni...
Dinner @ 18 Feb Dinner @ 18 Feb Reviewed by Anil on 11:36:00 AM Rating: 5
mari mewarna... dan mewarna... mari mewarna... dan mewarna... Reviewed by Anil on 8:54:00 AM Rating: 5

mari mewarna...

2:05:00 PM
seminggu dua ni iman salu tido lambat... kalu hari minggu tu takpe la.. bule dimaafkan.. tp terbawa2 sampai ke ari senin.. nak dijadikan cit...
mari mewarna... mari mewarna... Reviewed by Anil on 2:05:00 PM Rating: 5

Dinner @ 17 Feb

1:32:00 PM
mmm... dah lama kan tak citer pasal makan... jom citer pasal makan... tgh lapo ni.. tp masuk entri dulu.. kang baru makan.. :D Masakan Nen...
Dinner @ 17 Feb Dinner @ 17 Feb Reviewed by Anil on 1:32:00 PM Rating: 5

pangkat bukan segala-galanya..

1:19:00 PM
wahh.. tetiba nak hangin satu badan... mmg la silap saya.. tp tak leh ke cakap elok2.. bukan saya langgar keta awak pun... al-kisahnye.. ar...
pangkat bukan segala-galanya.. pangkat bukan segala-galanya.. Reviewed by Anil on 1:19:00 PM Rating: 5

official cupcakes displayed..

8:47:00 AM
sebenarnya saya memang ternanti-nantikan anna bake-freshly utk upload gambar cupcakes yg saya order utk papa kat blog anna.. tunggu punye t...
official cupcakes displayed.. official cupcakes displayed.. Reviewed by Anil on 8:47:00 AM Rating: 5
Contest : Dutch Lady Cows and Win RM100,000 Contest : Dutch Lady Cows and Win RM100,000 Reviewed by Anil on 11:01:00 AM Rating: 5

Contest : Sayang You Can Dance

10:56:00 AM
ramai yg tau saya tgh gile peraduan kan.. kan.. :) so, kat cni.. saya nak share a few contest yg saya tau... tp tak semer gak la yg saya mas...
Contest : Sayang You Can Dance Contest : Sayang You Can Dance Reviewed by Anil on 10:56:00 AM Rating: 5
Property & Home Product Showcase Property & Home Product Showcase Reviewed by Anil on 9:34:00 AM Rating: 5

Kemurungan...

3:39:00 PM
Tips Mengatasi Kemurungan Penyakit kemurungan atau juga dikenali sebagai depression, ini terbahagi kepada pelbagai jenis mengikut tahap da...
Kemurungan... Kemurungan... Reviewed by Anil on 3:39:00 PM Rating: 5

busuknya kebencian...

11:20:00 AM
Seorang Guru taman kanak-kanak telah mengadakan satu "permainan". Si Guru telah menyuruh tiap-tiap anak muridnya membawa satu kan...
busuknya kebencian... busuknya kebencian... Reviewed by Anil on 11:20:00 AM Rating: 5

out of mood..

8:05:00 AM
pagi2 dah takde mood.. teruk kan... adakah saya dipermain-mainkan? adakah saya diperbodoh-bodohkan? ntah la.. tak larat kepala otak ni nak...
out of mood.. out of mood.. Reviewed by Anil on 8:05:00 AM Rating: 5

perempuan dan bedak?

10:09:00 AM
perempuan dan bedak mmg tak dapat dipisahkan.. tp apa yg ko buat nii???????? arghhhh.... cuba uols tgk... mana saya tak geram.. bedak yg di...
perempuan dan bedak? perempuan dan bedak? Reviewed by Anil on 10:09:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.