Monday, February 9, 2009

2nd besday celebration for papa..

pagi senin tu kan cuti ganti sbb Hari Thaipusam jatuh pada hari Ahad.. so, saya decide nak reveal rahsia2 yg saya simpan selama ni.. hiks.. apakah rahsia itu? saya dah lama order cupcake dr anna ni dgn tema "Play Station 2 Maniac" kalu ikut plan asal nak reveal everything on 7hb tp sbb anna x available nak buat cupcake on that day.. so, saya pilih tarikh 9hb n kebetulan anna free on that day.. tu yg lambat nak reveal adiah tu.. sbb nak skalikan ngan cupcakes.. ;) hiks.. sangat sesuwai ngan adiah yg saya bakal bagi tu.. hehhee... so, pagi tu.. saya bagi alasan kat papa kata nak g opis nak amik keje opis sbb ari selasa cuti kan.. masuk je keta.. terus gerak g umah anna kat Presint 10.. thanks anna sbb sudi amik order saya... :) pastu, g opis jap.. copy keje yg nak dibuat tu.. then, amik adiah kat bawah meja..

memula bercadang nak buat picnic kat taman permainan kat bawah tu.. tp sbb hujan renyai2.. terpaksa cancel... isk.. isk.. dah kurang romantik rancanganku.. huhuu.. pastu, amik papa n iman kat umah.. then, saya drive bawa dorang g McDonalds Taman Equine.. sementara papa order makanan.. saya bawa iman g keta amik kotak cupcakes.. ;)

lawa kan... hehhe.. simple tp penuh makna wooo... hehhe.. masa saya buka n bagi papa tgk.. saya cakap kat papa.. "mama tak mampu nak belikan PS2.. so, mama belikan cupcakes yg dilukis ngan PS2.. boleh kan papa?" hiks.. trick baik punye.. hehhe..

iman tgh excited tgk cupcakes.. huhu.. dah sesiap booking nak amik yg gambar console PS2 tu.. huhuhu...

posing dulu sblm makan... :D

besday boy ngan ayam mcD ngan cupcakes.. :)

cedap tau cupcake ni.. sape nak order, leh order kat anna...

iman makan cupcake pun tak pandang orang... huhuhuu...
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^