Friday, February 6, 2009

adiah besday papa...

hadiah besday papa ni dah lama saya letak atas meja.. sejak saya kuar membeli ngan mie kat sungei wang ari tu.. saya terus simpan kat opis, letak bawah meja...

adiah tu masih dok dalam plastik lg tuh..

inilah adiah saya utk papa.. :) PS2.. dah lama papa nak beli PS2 ni.. tp saya tegah sbb saya takmo papa asik main game je kat umah.. kang takde masa utk saya n iman.. :P tp sejak papa belikan saya desktop pc ari tu.. complete package ngan printer skali.. saya rasa cam terharu sangat.. so, utk balas papa belikan desktop pc ari tu.. saya belikan PS2 ni.. :) pas ni, papa jgn main sampai lewat malam tauuu.. ikut jadual yg mama dah bagi tuu... ngertik... :D

ok.. time utk membalut adiah.. ;)

ni tgh khusyuk membalut nih.. sila abaikan keadaan meja yg sangat bersepah tu.. hiks.. sape2 yg penah tgk meja saya musti dah biasa la ngan keadaan meja saya yang sesangat bersepah tu.. tp yg tak penah tgk.. mau pengsan kot... hahahaa...

saya lupa nape saya gelak time ni.. rasanya masa ni sham tgk menyakat saya kot.. huhuhuu... owh.. pesal saya nampak berisi? hakhakhakk...

three stugess.. bersama kengkawan yg tolong mengusha adiah papa.. hiks..

owh.. ada kembar baju la.. heheh.. ekceli baju tu mmg kitorang dah pakat pakai sesame...


akhirnyeee... siappp... membungkus... owh.. td saya balut guna wrapping paper kaler hitam kan? sebenarnya, saya bungkus 2 kali.. yg kaler itam tu kat dalam kotak... kotak tu saya balut ngan wrapping paper kaler merah plak.. hik.. suprise tak? hehhee..
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^