claim adiah..

ingat tak entri lepas, pasal saya menang adiah utk peraduan COSMOPOLITAN.. memandangkan ari ni wilayah persekutuan cuti n selangor tak cuti.. so, saya pun decide nak g amik adiah ari ni kat Uptown Damansara.. :)

wahh.. jammed betul jalan kat cni.. susah bebeno carik parking.. 2 kali gak kitorang pusing tp tak jumpe.. last2.. masuk la kat parking berbayar.. sejam RM2.50..

jauh gak berjalan.. ye la.. dah takde parking dekat.. terpaksa la parking jauh.. sampai je kat building Uptown 2 tu, terus jumpe ngan pengawal.. mintak pass.. then, g kat lif.. naik tingkat 8.. Tak dan nak amik gambo.. takot kena marah.. hikss... sampai je tingkat 8.. carik ACP Magazines Pte Ltd. senang je nak carik.. sebab dekat ngan lif.. masuk dalam, jumpe ngan receptionist.. tunjuk surat menang tu + ic.. then, tunggu dalam 2 minit.. staff dia datang bawa paper bag.. pastu, kitorang pun balik.. see.. senang tul nak tuntut adiah.. cuma make sure anda adalah pemenang ituu... hehehe...

so, inilah hadiah ituu.. ;)


peraduan ni yg saya menang.. DEC'08 COSMO/ADIDAS..

ni paper bag dia.. isi dia sangat berat.. apakah isi kandungan dia?

pandangan dari atas.. mmm.. nampak byk kan...

ada pouch bag lg.. :D

ni la keseluruhan adiah yg saya dapat.. thanks COSMOPOLITAN.. nanti saya masuk peraduan lg yek.. hehehe... nak pakai yg mana satu yek.. hiks.. belagak la plak.. huhuhu...
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

0 9 orang peminat :

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^