dia sangat suke.. dan saya pun sangat epi..

kebahagian seorang isteri adalah apabila melihat suaminya gembira... YES.. epi rasanya bila tgk dia epi.. ye la.. dah lama dia mengidamkan adiah ni.. masa bagi adiah ni pun, dia cam terkejut n siap marah2 lg "apa la beli barang beso2 ni... PS2 ke?" saya siap usik lg.. "isk.. mana de.. tak mampu la nak beli PS2.. kan td dah makan PS2.. bukak la..." heheh.. pandai tak saya belakon.. hahhaa...

layankan aje gambo papa tgh bukak adiah... saya rasa seronok sangat sampai menitis airmata sbb tgk dia seronok.. buleh? :P



kotak dell ni saya amik kat opis.. kotak je tau.. takde isi tau.. isi dia ada kat bawah meja saya ni.. hehehe...
dalam kotak ada kotak.. :D

yee.. time ni dia dah nampak kotak kat dalam tu...

gigih tgk harga kat kotak PS2 tu.. siap marah2 lagik.. "apa mama beli mahal2 ni.. patutlah awal bulan dah takde duit... beli menda ni rupanye.." huhu.. yee.. saya sangat berjimat cermat.. kenkadang nak masuk next gaji pun, akaun bank masih ada berisi lg.. tp kali ni.. gara2 nak beli PS2 nye pasal.. tinggal 30 hengget je tauu.. hukhukhukk..

hah.. terkejut tak? alah.. papa poyos je.. buat2 terkejut..

antara 10CD yg ada dalam kotak PS2 tu... kang mainlah sampai pengsan...

nilah dia.. bini no.2 papa.. nanti time enibeseri mama carikkan bini no. 3 plak.. muahahahaa... apakah itu? hukhukhuk.. byk betul plan saya nih.. isk.. isk.. bersedia utk sengkek sekali lagik...

ucapan khas utk papa.. rege PS2 bukanlah mahal sangat berbanding ngan kasih sayang dan cinta yg ada pada kita.. peringatan.. main PS2 tu start kul 10 sampai 12 je tauuu... jgn lebih2... kalu tak mama jual balik.. hakhakhkak.. buleh? i lap yu papa...
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

3 9 orang peminat :

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. bini baru ramli ngan ps2... huhuhuuh main jgn smpai tak ignt dunia.. tunggu bini ke3 mas tolong pinangkan tahun dpn!hihihiihh
    eppy beday!..

    ReplyDelete
  3. hehehe...mas, kalo ko beli ps3 kecik sket, bley bawak kemane2...hehehe...tak sebesar ps2, ps3 beso pencil box jek...hehehe....

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^