The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, February 18, 2009

official cupcakes displayed..


sebenarnya saya memang ternanti-nantikan anna bake-freshly utk upload gambar cupcakes yg saya order utk papa kat blog anna.. tunggu punye tunggu punye tunggu... finally... ari ni dapat tgk cupcakes for papa had been displayed officially kat blog anna.. hehehe... bukan pe.. ari tu pun saya tak sempat nak snap lelebih sbb tak sempat nak tunggu dah kena sambar dek iman.. :D



Credit To : Anna Bake-Freshly

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^