The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, February 18, 2009

pangkat bukan segala-galanya..


wahh.. tetiba nak hangin satu badan... mmg la silap saya.. tp tak leh ke cakap elok2.. bukan saya langgar keta awak pun...

al-kisahnye.. ari ni saya agak lambat sbb antar iman g sekolah.. nak dijadikan citer.. parking luar penuh.. so, terpaksa block keta orang... so, tgh hari ni alihkan keta masuk parking dalam.. kat dalam pun terpaksa block keta orang gak... so, cam biasa.. kalu block keta orang, tinggalkan no phone dalam keta.. kot la orang tu nak kuar ke.. nak dijadikan citer... keta yg saya block tu nak kuar tgh hari ni.. so, dia pun kol le..

"eloo.. sape ni?"
"samekom.. ye.. saya block keta awak ke?" <-- wahh.. sangat berhemah ye ayat sayaa...
"haah.. lain kali kalu nak block keta saya, tolong turun hand brake yee..."
"mm.. ok.. ok.. saya turun sekarang"

saya turun je.. tgk dia dah takde... huk oloo... so, saya alih keta..

isunye kat cni.. tak kira la apa jua pangkat or status ko.. tak leh ke ko cakap ayat yg sedap sikit di dengar... apa guna pangkat beso2 tp bahase yg ko gunakan tu burok.. ye.. mmg silap saya sbb saya block keta dia n tak turun hand brake.. saya mengaku.. skali skala cuba fikir, bagaimana kalu dia yg block keta saya? adakah dia akan melenting kalu saya luahkan ayat yg sama kepada dia? tak salu kiter berada kat atas... kadang2 kiter akan berada kat bawah juaa... so, meh kiter sama2 beringat...

sekian, sesi luahan perasaan ari ni.. fuhhhh... legaaaaaa.... heheheee....

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^