The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Saturday, February 7, 2009

pengomen bertuah... last day...


esok genap usia suamiku 29 tahun.. mmm.. rasa cam sekejap je masa berlalu.. ye la.. masa kenal dulu baru awal 20-an.. pastu, kawen pun, masa umo dia 24 tahun.. pastu, ada anak.. tup.. tup.. dah penghujung 20-an dah.. mmm... masa oh masaa... kembalikanlah masa mudaku.. ececceceee.. macamlah skarang dah tua.. hahaha.. still muda tauuu... ahakss...

ok la.. walaupun ekonomi tak berapa mengizinkan.. tp sbb tengah berkobar2 nak sambut besday husband esok.. so, saya nak bagi adiah lg.. :D wahhh.. kaya tul saya ni.. asik2 nak bg adiah.. asik2 nak bg adiah.. hiks... amin... moga betul2 kaya ekk... hehhee...

ok.. saya akan bagi adiah kepada pengomen yg ke-29 utk entri ni... maksudnye? perasan kan setiap entri ada komen seperti gambar di bawah ni kan... kan...


ok.. klik kat ctu.. then bagi komen.. bagi pengomen yg ke-29, saya akan bagi adiah.. ianya valid sehingga 11 Februari.. lepas 11 Februari, sekiranya takde pengomen yg ke-29. maka takde pemenang le... hikss...

saya akan stickykan entri ni.. ;)

** saya kurangkan dr pengomen yg ke-72 ke pengomen yg ke-29 atas permintaan husband.. :D kekonon nak sama ngan umur dia la.. hiks... ;)






14 comments:

  1. Salam Anil.

    Saya rasa Anil ni mcm saya lah. heheh... kenapa? Sebab saya pun suka sgt nak bagi adiah kat suami saya.. walaupun tgh "kering:. hehe. Tapi ok gak kan.. suamiiii... dia boleh bagi kita lebih, bekorban utk kita apa salah nya kita pun buat the same thing. =)

    ReplyDelete
  2. wah, rajinnyer nak bagi hadiah.. good luck ler.. anil sebaya dgn hubby ke? muda lagi laa..

    ReplyDelete
  3. adda, saya muda setahun dr suami.. :) tp tahun ni belum 28 tahun lagik.. masih 27 tahun.. hiks.... nak gak perasan mude tuh.. ekkeee

    ReplyDelete
  4. waz,
    hehehe.. saya mmg suke bagi adiah.. :D tahun ni nye adiah besday dia paling grand saya penah beli.. sampai sengkek la orang kata.. nak tau apa adiah tu? tunggu.... :)

    ** nak suprisekan dia.. sbb dia pun salu masuk blog ni.. kang kalu dah sesiap masuk entri nanti dia tau plak.. :P

    ReplyDelete
  5. betula la noy, anil still muda lagik.. anak pn dh besar gakk.. bagus ler.. apa agaknyer hadia hubby tuh? kena tunggu laa

    ReplyDelete
  6. aiks, dh turun komen ke29 plak? hmm.. jauh lagi nih

    ReplyDelete
  7. 29?wah..ni dah chance bagus ni...hehe

    ReplyDelete
  8. komen yg ke-9... :)
    nnti amsyar komen lagi yg ke 29 k..

    ReplyDelete
  9. long time no update...miss ur posts

    ReplyDelete
  10. x cukup 29 lagi la..... isk...sape bertuah nie??? hehehhe

    ReplyDelete
  11. baru ke-11... kalu esok still takde pengomen yg ke-29, maknanye.. takde adiah.. ;)

    ReplyDelete
  12. heheehe..kena tggu ni pemenang yg ke-29...Apalagi damia & baby..Ibu nk menang gak ni...huhu

    ReplyDelete
  13. alamak.. no pengomen ke 14.. aci tak, ulang2 jadi pengomen sampai ke 29.. wahahaha

    apepun happy 29th to ur husband...

    ReplyDelete