repair tv..

by - 9:58:00 PM

ari ni org selangor semer jeles.. ahakss... kitorang cuti hari wilayah.. yg paling best tu.. papa pun jeles ngan kitorang.. pastu dia pun ikut cuti.. hiks.. ekceli, bukan papa saje2 cuti.. sbb papa takde suara... ye la.. kesihatan masih lg terganggu kan.. so, papa amik emergency leave ari ni sbb nak rehat.. tp dalam masa nak rehat tu, kitorang g puchong g antar tv.. dah lama dah tv ni dok kat bilik no. 3 tu.. ni tv pertama kitorang masa 1st time dok kat putrajaya ni.. tp masa dapat tv ni pun dah rosak.. ngan remote nye takde.. kira tv zaman tok kaduk la.. hiks.. so, niat nak repair dah lama.. tp asik tertangguh2.. so, since dah nak pindah ni.. cakap kat papa, jom la repair tv tu.. kalu takmo repair.. jual je la.. semak je dalam bilik tuh.. so, pas paksa2.. baru la nak merepair tv nih..



antar tv kat kedai nih.. papa siap cakap.. kalu kos repair more than 200.. tak yah repair.. baik beli tv baru.. ekekke... kat umah tu je dah ada 2 bijik tv.. campur ni jadik 3 bijik.. bagus sangat la tu.. sorang satu tv.. tak yah berebut2.. ekekke...


tgk kedai dia byk tul tv utk direpair.. huhuhuuuu... macam2 adaaa..


ptg tu.. tokey tu kol.. kata tv dah siap.. yeyeyeee... cepat gak la service dia.. kos utk repair tv RM160.. ok la kot... so, ptg tu gak g amik tv kat kedai dia.. malas nak tangguh2...

penuh keta ngan v tu sajee... huhuuu...

You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^