Thursday, February 19, 2009

trying to conceive? or avoid it?


antara wish list saya tahun ni adalah utk start conceiving on Feb.. tp rasanya.. tak berjaya kot.. takpe la.. cuba dan cuba lagi... chaiyok... chaiyokkk... so, nak share kalendar yg saya guna utk conceiving nih.. ye la.. harus sedar.. diri ni sibuk yee.. takde masa nak selak2 kalendar khas untuk menda2 ni kan.. so, dengan adanye kalendar ni, install je dalam pc.. so, every day bila kiter on pc.. dia akan bagi alert la kat kiter.. samada that time adalah masa yg sesuai ke tak...

dalam kalendar ni leh pilih la.. samada kiter nak avoid pregnant or, nak conceive (any gender), or conceive a girl or conceive a boy.. so, boleh tgk kat ctu sendiri yee... :)


Klik di sini untuk download software.
Untuk maklumat lanjut pasal software ni, leh klik di sini..

Oh ye.. software ni adalah trial ye.. 45-days kalu tak salah saya.. kalu nak guna utk jangka masa panjang.. kena register dulu... so, bagi sesape yg nak try dulu.. leh cuba.. n bagi sesape yg nak dapatkan fully function.. sila tinggalkan emel kat comment box saya... then, saya akan emel unlock code pada yg berminat.. :)

** opss.. saya bukan tak nak letak unlock code kat cni.. tp atas sebab2 keselamatan.. saya cuma bagi pada sesape yg berminat sahaja.. ;)

3 comments:

  1. anil..email kat noy,k..nak baby girl..darwish looks like babah..nak daughter who looks like me..my email is yoursabadi@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  2. Anil.. camne eh?Waz dah dload the software..kira nak conceive baby boy soon.. email kat fina_alia@hotmail.com ye. Thanx anil =)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...