mana satu antara dua?

10:26:00 AM
hati saya masih berbelah bahagi.. samada nak terima atau tak kuarters tu... tp.. saya ada minta pandangan dr beberapa pihak.. so, once saya...
mana satu antara dua? mana satu antara dua? Reviewed by Anil on 10:26:00 AM Rating: 5

tgk kuarters baru...

2:00:00 PM
rabu lepas saya ditemankan oleh June (naik keta June) g ke BPH utk amik surat tawaran kuarters... ye la.. dah dorang offer kan.. so, amik j...
tgk kuarters baru... tgk kuarters baru... Reviewed by Anil on 2:00:00 PM Rating: 5
kegembiraan berganda.. tp cedih... kegembiraan berganda.. tp cedih... Reviewed by Anil on 11:00:00 AM Rating: 5

cutii... amik adiah... :D

8:59:00 AM
selasa lepas saya amik cuti... hiks.. nak amik adiah kononnye... hahahaa... belagak.. belagakk... so, dlm kul 1 cam tu.. gerak dr putrajaya....
cutii... amik adiah... :D cutii... amik adiah... :D Reviewed by Anil on 8:59:00 AM Rating: 5

kemenangan berganda...

4:44:00 PM
alkisahnye... senin lepas, balik keje jee.. cam biasa la.. pas amik iman musti tgk surat punye laa.. rutin wajib kan... pastu tgk ada surat....
kemenangan berganda... kemenangan berganda... Reviewed by Anil on 4:44:00 PM Rating: 5

cedera ringan....

3:10:00 PM
nampak tak? tak nampak? ok.. kasik clear lg.. nampak tak? cermin depan keta saya telah mengalami kecederaan... :( masa on day way balik ...
cedera ringan.... cedera ringan.... Reviewed by Anil on 3:10:00 PM Rating: 5

award dr suziey....

4:29:00 PM
Thanks to my blog buddy, suziey.. atas award ni.. i love ur blog tooooooo threeeeee... fourrrr... hehhee... since ramai yg dah dapat ...
award dr suziey.... award dr suziey.... Reviewed by Anil on 4:29:00 PM Rating: 5

Hutang tag - 3

8:05:00 AM
This tag given by Laili.. my opismate.. wahh.. ko dah pandai bg aku tag ek.. hiks.. ye la.. asik aku je bg ko tag... hahaha... so, dah alang...
Hutang tag - 3 Hutang tag - 3 Reviewed by Anil on 8:05:00 AM Rating: 5

Award + Tag - 2

4:17:00 PM
Thank to adura sbb sudi bg award ni.. owh.. tetiba rasa vangga plak.. isk.. isk.. MOM OF THE YEAR .. huhu... kembang hidung, kembang tekak, ...
Award + Tag - 2 Award + Tag - 2 Reviewed by Anil on 4:17:00 PM Rating: 5

Hutang tag - 1

10:03:00 AM
Dah lama saya utang tag dr noy... yee.. saya mengaku... saya salah... lambat2 bayo utang.. hiks... al-maklum le.. last few week saya sesanga...
Hutang tag - 1 Hutang tag - 1 Reviewed by Anil on 10:03:00 AM Rating: 5

saya kebizian...

2:36:00 PM
friends.. sekarang ni saya sesangatttt sibuk ngan keje... so, takde masa nak update citer terkini.. once saya dah free sikit.. saya akan upd...
saya kebizian... saya kebizian... Reviewed by Anil on 2:36:00 PM Rating: 5

Are You Going To Finish Strong?

9:21:00 AM
lately saya sangat sibuk menyiapkan kerja2 hakiki beserta dengan keje2 sampingan... a bit stress + tension with all those thing... letih.. l...
Are You Going To Finish Strong? Are You Going To Finish Strong? Reviewed by Anil on 9:21:00 AM Rating: 5

award n tag dr noy..

12:07:00 PM
thanks a lot to noy for this award... since i was a bit busy since last week and this week too.. owh.. too much work to do plus i've to...
award n tag dr noy.. award n tag dr noy.. Reviewed by Anil on 12:07:00 PM Rating: 5

Kuiz 1 - Jawapan

11:24:00 AM
Jawapan kepada kuiz 1 adalah : Hotel Forte, Rome, Italy. http://www.hotelforte.com/en/index.htm
Kuiz 1 - Jawapan Kuiz 1 - Jawapan Reviewed by Anil on 11:24:00 AM Rating: 5

Kuiz - 1

2:17:00 PM
Berdasarkan gambar di bawah, apakah nama tempat dan dimana lokasinya? Klu 1. Sebuah hotel 2. Pernah memenangi award dari majalah Gambero R...
Kuiz - 1 Kuiz - 1 Reviewed by Anil on 2:17:00 PM Rating: 5

CCNA1 - Chapter 2

7:06:00 AM
since sebelum ni ramai gak yg tanya pada saya, nape saya masukkan entri CCNA Exploration ni dalam blog saya.. ekceli, saya malas nak create ...
CCNA1 - Chapter 2 CCNA1 - Chapter 2 Reviewed by Anil on 7:06:00 AM Rating: 5

gila-gila upin & ipin...

8:42:00 PM
semua orang gilakannye... semua orang mimpikannyee... semua orang gembira dengannyee... huhuu.. so, saya pun secara otomatik jd gilee... gi...
gila-gila upin & ipin... gila-gila upin & ipin... Reviewed by Anil on 8:42:00 PM Rating: 5

dinner tah bebila tahh...

1:50:00 PM
ni menu bila tah.. tp yg pasti last week la.. ekceli, saya teringin nak makan ketam.. so, masa g pasar ari jumaat tu, saya dah sesiap pesan ...
dinner tah bebila tahh... dinner tah bebila tahh... Reviewed by Anil on 1:50:00 PM Rating: 5

saya sedang mencari....

11:47:00 AM
saya sedang mencari kedai di area Puchong / Dengkil / Salak Tinggi : 1) kedai utk tempah grill 2) kitchen cabinet 3) contractor utk touch u...
saya sedang mencari.... saya sedang mencari.... Reviewed by Anil on 11:47:00 AM Rating: 5

next tag...

11:34:00 AM
tag seterusnya adalah dr alizareesya ... since dah terpree kejap ni.. saya kasik setel utang2 tag ni.. ;) 5 things found in my bag: - ...
next tag... next tag... Reviewed by Anil on 11:34:00 AM Rating: 5

award dr ct n noy..

10:13:00 AM
thanks a lot to ct ngan noy .. sbb sudi memberi award utk blog saya yg tak seberapa nih... isk.. isk.. terharu sesangatt... sorry, lambat a...
award dr ct n noy.. award dr ct n noy.. Reviewed by Anil on 10:13:00 AM Rating: 5

pos barang adik...

7:35:00 AM
hiks.. mesti ada yg tertanya2... apa menda la yg saya check.. check dalam entri sblm ni kan... heheh.. ekceli saya nak pos barang utk adik s...
pos barang adik... pos barang adik... Reviewed by Anil on 7:35:00 AM Rating: 5
check.. check... cukup barang tak? check.. check... cukup barang tak? Reviewed by Anil on 10:21:00 PM Rating: 5

anda mahu kuiz?

5:08:00 PM
Oleh kerana dalam poll ramai yg minta saya adakan kuiz, so dengan tidak menghampakan rakan blogger saya, saya akan mulakan kuiz pertama pada...
anda mahu kuiz? anda mahu kuiz? Reviewed by Anil on 5:08:00 PM Rating: 5
Programmer sambilan diperlukan... Programmer sambilan diperlukan... Reviewed by Anil on 9:02:00 AM Rating: 5

semanis kurma.. curang?

8:03:00 PM
setiap ari khamis, saya ada temujanji.. malah, saya dah set kat reminder utk ingatkan saya tentang temujanji itu... so, khamis lepas, tepat ...
semanis kurma.. curang? semanis kurma.. curang? Reviewed by Anil on 8:03:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.