Monday, March 16, 2009

award n tag dr noy..



thanks a lot to noy for this award... since i was a bit busy since last week and this week too.. owh.. too much work to do plus i've to submit my 1st SRS project... :( once siap je SRS tu, terus je meleleh airmata nih.. isk.. isk.. tak dapat ditahan2 dahh.. ye la.. for whole last week was a most stress week in my life.. i've got migraine + less appetite + muntah2 gara2 SRS nih.. isk.. iskkk.. finally, bila dah siap semer... rasa lepas semer tekanan... takpe.. tinggalkan dulu cerita2 sedih tu.. hope this week will getting better than last week.. :sigh:

ok.. jawab tag pulak..

----------------------------------------------------------------

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Anil Wanina's Blog. Kenapa? Sebab saya suke nama tu. Byk kenangan pahit manis sweet sour pada nama tu. :P

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://anilwanina.blogspot.com
IDEA menamakan dengan nama tu? Sbb sama spt di atas. Saya suke.. :D

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

Mmm.. musti la dengan jari jemariku yg comel nih.. muahahaaa.. lagi plak, jeles tgk orang lain ada blog.. kiter pun nak gak la.. huhuu.. ekceli, sonot rasanya, dapat share everything ngan memember, dapat jumpe kawan2 baru.. yg penting.. dapat menghepikan diri sendirik.. hikss..

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

So far tak penah. Tp in case ada perkara2 tak dapat dielakkan berlaku. yg memaksa menghapuskan blog nih... Mmm.. manalah tau kan... Tp harap2 takde la.. ;)

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

Noy? x tau detail sangat about noy, tp dr pemerhatian saya.. ececeee... noy ni sorang yg sgt caring... juga sorang yg misteri.. hiks.. suke berkongsi n sangat peramah.. :D

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
1) Laili
2) Suziey
3) Ynaa
4) Wanie
5) .....
----------------------------------------------------------------

ok.. setel tag.. :)

3 comments:

  1. whoopppss..tag tag tag!..arghhh..grrr:p

    ReplyDelete
  2. misteri?hehehe..caring and peramah...tq for that..im really touched..muahzzz anil

    ReplyDelete
  3. Aik.. artikel macam pernah baca je... siapa tiru siapa yek..


    View Profile: Rantong™

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...