Thursday, March 26, 2009

cutii... amik adiah... :D


selasa lepas saya amik cuti... hiks.. nak amik adiah kononnye... hahahaa... belagak.. belagakk... so, dlm kul 1 cam tu.. gerak dr putrajaya.. sampai Damansara Uptown ni dalam kul 2 lebih cikit la..


ni la bangunan Uptown 2.. nantikan kedatanganku... hikss...

alemak.. ada plak kucing kat ctu.. hiks.. ni on da way nak masuk dalam building dia... tgk hubby plak yg beria2 nak amik adiah... hehehe...


tu dia.. signboard dia... ACP Magazines Pte Ltd.. orang kata no 8 ni 'ONG' punye nombor.. so, saya punya ong la dapat adiah skali dua... (hiks.. belagak lg... :P)

isi nama as bukti penerimaan adiah.. ye la.. kang tuntut 2-3 kali plak.. kena la jujur.. ye tak.. hiks...

yee... ni la yg saya dapat... paper bag BRAND'S tu.. punye la berat.. yg dalam sampul putih tu CD dr SONY.. thanks COSMOPOLITAN.. nanti saya masuk contest lg yee... yeyeyyeyeee... (dr masuk sampai keluar building tu... saya dok sengih je cam kerang bucuk.. -> eh.. bucuk ke? wangi lee... hikss...)

papa tolong bawakan adiah2 tu.. tak larat saya nak angkut.. berat wooo....


balik umah... bukak2 nak tgk apa yg saya dapat... owh.. ni la yg saya dapat.. BRAND'S INNERSHINE pati Prune ngan pati Beri... shedappp... yg kotak beso tu saya dapat 3 pek.. yg kotak kecik2 tu.. dapat 20 kotak... pastu, saya bg separuh kat mak saye.. ye la.. nak gak tgk mak saya cantik berseri.. ngan mata yg bersinar.. ye tak... :P

ni lg satu adiah... CD keluaran SONY... ada 8 keping semuanyee.. yg ni pun saya share2 ngan adik saya...

kesimpulannye... owh.. ini adalah kemenangan berganda utk bulan nih.. :D

1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^