kemenangan berganda...

alkisahnye... senin lepas, balik keje jee.. cam biasa la.. pas amik iman musti tgk surat punye laa.. rutin wajib kan... pastu tgk ada surat... mmm.. ni kalu tak surat credit card, sure surat utang.. hiks.. pastu pas tutup peti surat tu.. tgk2 la sampul tu.. eh.. surat dr ACP Magazines.. terus hati berbunga2...


ni surat dia... saya menang hamper BRANDS INNERSHINE utk promotion bulan Februari. :D

sempat belek majalah COSMO, pastu tgk apa barang yg saya menang... hahahhaaa...

pastu, nak dijadikan citer... saya kol adik saya.. g tau dah menang nih.. pastu dia kata dia tauu... ingatkan dia tau saya dah menang yg BRANDS INNERSHINE.. rupanye ada menang lain.. hahahaa... ni adiah kedua yg saya menang pada hari yg sama.. tp yg bawah ni utk promotion bulan Disember... dapat hadiah ketiga jee... tp ok la kan...


belek gak COSMO bulan Disember, tgk apa menda yg saya menang.. owh.. rupanye CD.. hiks.. boleh la... even tak layan sangat... tp ok whatttt... :D


hepi.. hepi.. hepii... :)) senyum lebar je saya... hikss...

** ni kali kedua dan ketiga saya menang adiah dr COSMO.. moga tuah akan datang lagi.. :) amin....

Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

3 orang suka :

  1. wlaupn hadiah xseberapa..tp bila kata menang n dpt hadiah tu..hepi jgk kan..;)congrates anil!

    ReplyDelete
  2. best nyer menang..ur damn lucky...congrats

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^