The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, March 27, 2009

mana satu antara dua?


hati saya masih berbelah bahagi.. samada nak terima atau tak kuarters tu... tp.. saya ada minta pandangan dr beberapa pihak.. so, once saya dapat jawapannye.. baru saya akan decide.. samada saya terima or tolak...

boleh tak kalu hati saya dibelah dua?
kerana cinta yang tidak berbelah bahagi pada keduanya...


isk.. isk.. apa citer pasal cinta plak nih... isk... isk.. melalut plak pepagi ni...


** owh.. nak wish kat ct.. my friends... tahniah ct... rasanya awal tahun ari tu baru kiter citer2 pasal peknen kan.. tetiba ct ter'peknen' plak.. hiks.. tahniah.. dan tahniah... moga kali ni boy plak la yeee... hehehheeee...




3 comments:

  1. hati terbelah dua..
    susah tu..
    buatlah pros n cons nya..
    insyallah ianya dapat membantu sket2 kot..

    ReplyDelete
  2. amik je wanli lawa apa kuarters tu

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^