The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, March 3, 2009

rectangleee... segi empat empattt...


rektengel, shegi empat empat...
traiengel, shegi tige tigee...
shekel, bulat... shekel, bulatt....

mama.. mama.. tadik shikgu shuda buat keraun iman.. ada rektengel, ada traiengel, ada shekel bulatt... shantek kannn keraun iman...

sesi pembejalaran kat sekolah hari itu adalah mengenai "Shape".. see.. iman sangat hepi.. saya pun turut suke.. dalam keta sibuk nyanyi lagu rectangle.. triangle ngan circle.. even still pelat S n sebutan R tak betul.. tp takpe.. it's a learning process, right.. ;)






mama suke bila iman gembira.. :)

2 comments:

  1. btol tu.. kite ske klo ank kite hepi kan!!!!

    rindu nyer nk jmpe iyman ngn icha..

    ni rase nk ponteng ni..

    ReplyDelete
  2. gambo last tu cam posing paksa jek..mama iman paksa pose eh..ekeek:p

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^