Thursday, March 12, 2009

saya sedang mencari....

saya sedang mencari kedai di area Puchong / Dengkil / Salak Tinggi :

1) kedai utk tempah grill
2) kitchen cabinet
3) contractor utk touch up umah

if ada sesape yg tau, tolong g tau saya ek.. I really appreciate that.. :)
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

6 comments:

  1. mas, ni no fon. contractor yang aku tau... memang ok harga pun ok, coz aku wat kat org nih.0138511203/ 0138794466

    ReplyDelete
  2. za, sape nama dia ni? dia kat area mana?

    ReplyDelete
  3. my BIL ade buat bisnes nih..dia area shah alam..
    klau nak nnti sy minta kan no kontek

    ReplyDelete
  4. dia kat bandar baru bangi jer.... dia wat semua area.... namanya alias. atau nak za tolong ejaskan?

    ReplyDelete
  5. za, takpe.. kang aku koling2 dia.. nak kumpul2 dulu ramai2 orang.. :D pastu, buat perbandingan harga + kualiti.. ;) kalu aku kol dia, aku kata la ko yg recommend ek.. hehe

    ReplyDelete
  6. suziey, leh gak mintakkan contact no.. tgh carik2 nih.. :D thanks in advance.. ;)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^