The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, March 5, 2009

tag lg...


baru pas siap wat kijer opis.. opss.. utk state le.. yg HQ still in progress.. hiks.. poning dok ngadap sistem siang malam.. huhh.. paling tak tahan bab calculation utk blow up data.. uwaaa... asik tak menjadik jeee... nampaknye saya kena beli calculator beso yg khas utk kira2 data statistik nih.. isk.. isk... bila tgh tensen ni.. mula la terasa nak cuti2 mesia.. hiks.. boleh kan ferry kan.. kan... ehhehe...

owh.. sebenarnya saya nak menjawab tag yg saya dapat dr ct.. alahaii.. ingatkan dah setel.. ada lg rupanye.. hiks.. takpe.. saya suke jawab tag... dalam mereleasekan tensen.. muahhahaa... bagi lg byk2.. bg lagi.. huhuhuu...

----------------------------------------------------------------------------

1)Make a list of what u want o your birthday
2)The list should be 10 numbers
3)post the image of this award to your posting
4)give it to 10 friends of yours

----------------------------------------------------------------------------

apa wish saya? huhu.. dah ada kat sidebar sebelah kanan nunnn... hahaha.. tak yah la susah2 buat lg.. ye tak? hiks.. tp tu wish yg minor2.. ecececee... saya ada byk wish yg beso2.. cuma malas je nak publish sbb mmg kompem tak dapat or susah nak dapat... tp ye la.. orang kata.. tak salah berangan2 kan.. meh kiter tgk.. apa angan2 saya?

1. nak papa jd lebih romantik.. ye.. even skarang dah romantik.. tp nak romantik lg.. bg bunga, buat suprise.. asik2 mama je bg suprise kat papa.. huhuhu.. -> papa kata bukan kenyang pun bg bunge.. cehh.. tak kira.. nak jugakk...

2. rumah banglo sebijik.. berbijik2 pun takpe.. :D pastu ajak mak ayah ngan adik beradik dok skali.. wahhh.. mesti meriahh...

3. nak anak kembar.. tak kira la kembar dua ke kembar tiga ke.. or more than that.. senang.. beranak skali, kuar 4 orang.. hiks.. pastu totop kilang.. huhuhuu..

4. nak sambung belajar sampai ke phD.. buleh? huhuuu.. pastu takmo buat kat mesia.. nak buat kat obersea.. muahhaa.. chaiyok.. chaiyokk...

5. nak kaye.. nak kaye.. nak kayeee... kayeee.. kayee.. kayee... rayee...

6. g umrah sudah.. tp nak g lagi.. bawa mak n ayah plak.. pastu ada rezeki lebih nak g naik haji plak..

7. nak amik cuti sebulan dua.. pastu coti2 kat obersea.. tempat yg teringin nak pegi, Niagara Falls, Paris, UAE, Rome dan byk lagi... huhuuu...

8. saya nak papa tukar keje carik keje kat obersea.. kat UAE ke, kat UK ke.. vavavaaa.. suka2 ati je soh dia tukar keje.. hiks..

9. saya nak benti keje... huhuhuuu...

10. nak bukak SPA Q... muahhaaa..

----------------------------------------------------------------------------

wokey.. setel... huhuuu.. ada byk lg angan2 saya nih.. tp dah mintak soploh je kan.. yg lain tu, simpan je la dalam ati dulu.. hikhikk..

nak tag sape ek? isk.. isk..

1. yanti
2. ummi amsyar
3. wanie
4. ynaa
5. catlina
6. alizareesya
7. mazaya

selamat menjalankan tugass.. hiks...

Utk arahan copy tag di blog ini, sila klik di sini

4 comments:

  1. keje kat bunai jer..have a try..

    ReplyDelete
  2. (sigh)
    hari ni baru sempat aku menjengah blog ko ni, Mas...

    Oleh kerana aku baru menjengah, so aku baru baca ape yg ko tulis. Bila baru baca, aku baru perasan nama aku disebut2....oleh kerana nama aku disebut2....aku pun nak bg komen:

    Mas..oleh kerana aku pun dah penat + pening + tak suka ngan keje2 yang menggile kat sini...jom pegi cuti2 mesia...!

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^