The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Sunday, April 26, 2009

hari terakhir bersama group...


last class of sem 2... wahhh... merdekaaa... merdekaaa... merdekaaa... hikss.. merdeka mendanyee... exam tak lg.. hohohoooo... ni class SE.. masa presentation... dan orang2 itu adalah group member saya utk subject SE...

dari kiri, Yati, Apis, Akmal, Zamri dan Jas... great job uols.. seronok sangat dapat bekerjasama ngan korang n harap, next2 sem.. kiter akan bersama lg.. insya allah... tu pun kalu korang tak busan ngan saya la... hikhikkk...

owh.. tak dilupakan.. saya yg semakin membolat bagai juara.. see... triple chin dah kuar dah... huhuhuuu....





0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^