Thursday, April 9, 2009

kad besday pertama iman...

sesambil menikmati terang bulan pada Earth Day yg lepas, dok belek2 surat2 yg saya amik dr post box kat bawah nun... so, belek punye belek.. ada surat dr Dutch Lady.. iman pun apa lagi.. "yeyeyeyee... surat iman.. surat iman..." hehehe.. ye la.. iman kan minum susu Dutcy Lady.. dalam hati saya yg beso ni dah agak dah.. "musti dapat sample lg ni.." sbb iman dah excited nak bukak.. so, bagi je la dia bukak surat tu...

apa la agaknye dalam tu yee...

owh.. rupanye kad epi besday.. awalnye dapat kad epi besday tu.. tp takpe la.. tanda ingatan Dutcy Lady kepada iman yg dah hampir 3 tahun minum susu Dutch Lady tu tanpa rasa jemu... hahaha.. owh.. papa pun enterprem.. hikhikk...

dalam dia leh letak gambar.. leh la letak gambar iman yg paling comel.. :D

suke bebeno iman ngan kad tu.. bila saya soh dia simpan.. dia takmo simpan... siap cakap lg.. "ni kad epi besday iman... iman dah besooo..." yg penting.. iman hepi.. saya pun tumpang hepi...

owh.. 11hb ni besday iman... kitorang cadang nak celebrate kat sekolah iman minggu depan.. byk persiapan nak kena buat... yg paling penting, saya dah sengkek.. hahahaaaaa... takpe.. demi anakku yg terchenta... akan ku usahakan juaaa... ;)




Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

2 comments:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^