The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, April 9, 2009

kad besday pertama iman...


sesambil menikmati terang bulan pada Earth Day yg lepas, dok belek2 surat2 yg saya amik dr post box kat bawah nun... so, belek punye belek.. ada surat dr Dutch Lady.. iman pun apa lagi.. "yeyeyeyee... surat iman.. surat iman..." hehehe.. ye la.. iman kan minum susu Dutcy Lady.. dalam hati saya yg beso ni dah agak dah.. "musti dapat sample lg ni.." sbb iman dah excited nak bukak.. so, bagi je la dia bukak surat tu...

apa la agaknye dalam tu yee...

owh.. rupanye kad epi besday.. awalnye dapat kad epi besday tu.. tp takpe la.. tanda ingatan Dutcy Lady kepada iman yg dah hampir 3 tahun minum susu Dutch Lady tu tanpa rasa jemu... hahaha.. owh.. papa pun enterprem.. hikhikk...

dalam dia leh letak gambar.. leh la letak gambar iman yg paling comel.. :D

suke bebeno iman ngan kad tu.. bila saya soh dia simpan.. dia takmo simpan... siap cakap lg.. "ni kad epi besday iman... iman dah besooo..." yg penting.. iman hepi.. saya pun tumpang hepi...

owh.. 11hb ni besday iman... kitorang cadang nak celebrate kat sekolah iman minggu depan.. byk persiapan nak kena buat... yg paling penting, saya dah sengkek.. hahahaaaaa... takpe.. demi anakku yg terchenta... akan ku usahakan juaaa... ;)




2 comments:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^