The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, April 17, 2009

keje + exam = sibuksss!!!


2-3 menjak ni, terlalu sibuk ngan keje.. keje.. keje... ngan pindah umah lg.. umah bersepah sana sini... pastu ngan preparation plak utk final exam... fuhh.. berpeluh gak la seminggu dua nih...

penat.. mmg penat... tp tu la.. orang kata pengorbanan yg perlu dihadapi bila sudah bergelar pekerja, pelajar, isteri, ibu, anak... dan sudah pasti.. kesemua status tu perlu di hadapi dan ditangani dengan sebijak-bijaknye...

so, dah minggu2 exam ni.. entri2 yg akan masuk dalam setiap ruang blog ni adalah terdiri dpd perkara2 yg berkaitan dengan exam.. hikss... siyes.. takde masa nak taip cerita ceriti.. semer terpaksa ditangguhkan dahulu untuk memberi laluan kepada exam yg semakin hari semakin hampir.. hati ni pun semakin hari semakin berdebar... dub... dab.. dub... dab... sama cam perasaan masa memula nak akad nikah dulu.. ecececeeee...

so, entri yg akan masuk bermula esok, lusa dan seterusnye sehinggalah saya abis bercuti exam nanti telah diauto publishkan n akan diuploadkan tepat jam 10.30 pagi..

bagi yg turut sama merasai debaran final exam ni.. chaiyok.. chaiyokk... apa target sem ni? YA.. saya mau Anugerah Dekan.. hikhikk.. berangan tak sudah... carry mark tak tinggi mana, tp berangan tinggi ke langit.. kuikuikuiii...

** ohh.. saya rindukan kawan2 blog saya... maaf jika saya tak menyinggah ke blog korang... siyess.. saya nak singgah.. tp kekangan masa menghalang saya dr melakukan itu.. insya allah.. pas setel kesemuanya.. pasti.. saya akan melawat korang...... miss yaa...

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^