The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Wednesday, April 1, 2009

perjumpaan ibubapa di sekolah...


hari sabtu lepas, saya bawa iman g sekolah dia... ada perjumpaan ibubapa... since papa keje, so saya berdua je la ngan iman... so, dalam kul 9.30 cam tu.. gerak dr umah.. terus g sekolah.. sampai2 je.. tgk dah byk keta.. mmm.. so, park je la tepi2 jalan tu...

ni la sekolah iman...

see... cemana tak sesak... dr baby sampai ke 6 tahun..

ni la kelas iman.. ekceli.. iman ni selang kelas... kalu ikut umur, tahun ni baru 3 tahun.. tp since masa memula daftar dulu, cikgu dia soh masukkan ke kelas 3 tahun... so, tahun ni.. kelas 4 tahun la...

sempat manja2 ngan cikgu mimi, cikgu kelas iman masa umur 3 tahun.. tahun ni cikgu iman dah tukar cikgu lain.. so, tak leh la nak manja2 lg yee...

since kelas 4 tahun ni ada byk xtvt sains la.. matematik la.. so, byk la xtvt dia... ni adalah salah satu xtvt yg bebudak kelas iman jalankan.. tanam pokok.. ni bekas iman.. malangnye, pokok dah takde.. ada budak kelas lain cabut.. takpe... nanti kiter tanam lg yee...

see.. ni adalah carta bulan kelahiran classmate iman... ada 3 orang utk bulan April.. tak sabar nak celebrate besday iman... :D

parents kawan iman tgh jumpe ngan cikgu...

ni antara rak2 mainan iman n classmate iman..

iman dengan kawan..

ni la antara prestasi iman sepanjang bulan Januari - Mac... kesimpulannye, memuaskan... insya allah.. mana2 yg kurang tu.. akan diperbaiki sebaiknya...

ni cikgu cikgi iman utk kelas 4 tahun...

iman cibuk kacau kawan dia.. macam2 perangai... :D

** owh.. saya takde mood ari ni.. ayat yg ditulis ni macam ampeh jee... sila maafkan saye... :(




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^