pertama kali join pertandingan...

by - 11:30:00 AM

pada 29 Mac lepas, pepagi lagi kitorang dah sesiap nak kuar... bukan pegi mana.. tp g sekolah Presint 11 sbb iman masuk pertandingan mewarna anjuran Uncle Jery's Kid Programme... :) hiks.. tak sangka kan... saya pun tak sangka... budak tecit ni masuk pertandingan... hahahaa... tp kalu diikutkan mmg ada skill mewarna.. tgk je la dinding2 kat umah tu.. penuh ngan hasil seni iman... hikhikk..

semangat ni nak g pertandingan mewarna.. :D

amik gambo dulu sementara tgh lawa ni... hikhikhikk...

register nama kat registration counter...

dah dapat tempat... kuarkan harta karun dalam beg... :D

ni la harta karun tu.. pensil warna... baru beli tu.. semata2 nak masuk pertandingan.. kikikii.. ekceli segan nak guna yg sedia ada.. sbb dah pendek2 n asik tumpul je.. ye la.. dah iman dok kaler2 dinding umah tu... mana tak tumpulnye... so, beli je la yg baru... kalu tak bukan sibuk mewarna.. dok sibuk mengasah pensil warna jeee... hikhikhikk... iman dok sebelah classmate iman.. nama dia pun Nurul Iman gak.. :D

ok.. dah dapat kertas utk mewarna.. tulis nama dulu....

tp yg tak bestnyee... terlalu complicated sgt utk budak umur 4 tahun.. dah la ada ruang yg kecik2 tu pun nak kaler gak... (ye la.. umo iman pun belum 3 tahun lg... kira complicated gak la.. ibubapa plak tak leh tulun.. kalu leh tulun.. lain la citer... hahahahaaa)

dah tak sabar nak mewarna dah nih...

hiks.. part ni yg tak tahan.. nangis sbb kitorang tak bg dia mewarna.. hahaha... sebabnye dorang tak kasi kaler lg sbb ada peserta yg tak dapat kertas lg.. :D

last2.. dah tak tahan ngan sore dia yg kuat tu.. so, bg je la dia kaler... hikhikkk..

saya guide iman guna kaler2 yg sesuai je la... nak tulun kalerkan.. kang kena marah.. muahahhaa...

tgk muka orang tu iman kaler.. sama jeee kaler coklat... sbb ada part yg kecik2 cam lubang idung ngan mulut kan... so, dia g belasah kaler semer kaler coklat... redah jeeee... janji kaler... hikhikk...

sesambil mewarna tu... sempat tu minum milo kotak... isk.. isk.. macam2 anakku yg sorang ni... :D

amacam.. lawa tak? ok la... utk standard iman... separuh gak la dia dah warna... tah apa rupa tah...

sudahnye... iman tak abis kaler pun sbb dah busan kot.. hihihiii.. tp kitorang antar gak la... kompem2 tak menang... hahhaaa..





You May Also Like

3 orang suka

  1. wah..siap nangis sal tak sabar nak colour..gambar tu byk sgt nak colour sal tu iman cepat bosan..all the best to iman

    ReplyDelete
  2. haha betol2..kalo cresz sure bosan gak nak kaler2 banyak tempat..
    hehe budak kecik lagi la kan..ngeh3

    btw entry baru je abes edit..yg tadi tak abes edit lagik..hehe

    btw obat tido berkesan ke pada org yang imsomnia? bacalah entry br cresz..huhu i need help!

    ReplyDelete
  3. pandai iman color, baru 3 tahun ek? pandailah. Gambar kecik camtu iman kena color sure bosan. Selamat hari jadi buat Iman.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^