The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, April 10, 2009

tgk kuarters... yg betul punyeee....


kronologi berkenaan dgn kuarters tu.. setelah dipertimbangkan pros n kons.. finally, saya amik gak kuarters teres kat P14 tu... so, pas amik kunci semer... g la check2 umah... yg herannye, tak leh bukak plak pintu umah tu.. so, kol BPH.. dia kata salah umah.. kuangkuangkuanggg.. patut la masa bayo deposit kat TNB tu dia kata ada confuse skek umah kat area ctu.. hakhakhakk... so, umah yg saya dok amik gambo ari tu tu.. salah tauuu.. bukan umah saya... malu.. malu.... huhuhuuu...

so, malam tu, saya g carik umah yg 'betul' punyee... so, ni la umah saya yg betul punye.. bukan corner ye.. diulangi.. bukan corner.. tp umah no 2 dr no 1.. sbb umah ni spesel.. ecececeee.. nak spesel gak tu... sbb baris tu ada 6 unit je.. berbanding ngan umah row lain yg ada lebih dr 20 unit...

ni no 2 yg asli tu.. :D

pandangan keseluruhan umah.. atas dan bawah...

dapur..

bilik tamu..

ruang tangga dr ruang tamu..

lemari kat bilik master..

dari balkoni kat bilik master...

tak dapek amik gambar byk2.. sbb bateri kamera kong kang plak... :D




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^