web hosting?

Saya kira ramai di antara blogger2 yg berangan2 untuk mempunyai blog dengan domain tersendiri... contohnye cam http://anilwanina.com or http://teratakibu.com or http://namasendiri.com

mmm... sebenarnya, saya pun cam tu gak.. orang kata, tak salah berangan2 kan... sbb angan2 tu le yg buat impian kite jd kenyataan... hiks...

setakat ni, saya cuma survey2 je la.. ye la.. orang kata bajet tak baper nak ada lg kan... bebaru ni, saya ada emel mengenai promotion utk web hosting... tipulah kalu saya kata promotion ni tak menarik.. ye la... mana de promotion yg tak menarik... kan.. kan...

promotion ni berakhir 30 April ni.. so, bagi yg berminat nak tgk2 or maybe berminat untuk mempunyai hosting sendiri.. bolehlah klik kat sini... ;) saya juga sedang mempertimbangkannye... :D





Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

3 9 orang peminat :

  1. klu guna domain sdiri lebih terjamin...ni domain tumpang..tb2 blog kita ilang xleh nk slahkan sape2..huhu

    ReplyDelete
  2. suziey.. betul tu... kena byk survey la.. ada yg murah tp storage plak skek.. ada yg mahal, tp serba serbi besar.. apapun, ikut bajet la kan... :)

    ReplyDelete
  3. Betul2..timbang,jangan xtimbang..fara xpenah terpikir lak nak wat cani..tpi hubby ade ar gak pk nak wat coz nak kembangkan bisnes photog die tuh..:D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^