Pengumuman Penting!!

6:41:00 PM
Salam semer kengkawan blogger, atas sebab-sebab peribadi, blog saya akan di privatekan untuk satu tempoh yg saya pun tak pasti bila... ini ...
Pengumuman Penting!! Pengumuman Penting!! Reviewed by Anil on 6:41:00 PM Rating: 5

sabar... sabar... sabar...

8:39:00 AM
orang kata, jangan bercakap kalu dalam keadaan marah... orang kata, sabar... sabar... sabarr... TAPI... bila kesabaran itu melampaui batas...
sabar... sabar... sabar... sabar... sabar... sabar... Reviewed by Anil on 8:39:00 AM Rating: 5

one fun day...

8:00:00 AM
citer lama dahhh... hiks.. baru ada masa nak citer... :D jumaat lepas, pas balik dr antar kain kat umah acik utk buat baju.. tetiba plak si...
one fun day... one fun day... Reviewed by Anil on 8:00:00 AM Rating: 5

berakhirnya satu penantian...

8:00:00 AM
akhirnye... penantian itu satu penyeksaan... mesti ramai yg heran nape saya berbelah bahagi samada nak terima or tolak kuarters teres yg say...
berakhirnya satu penantian... berakhirnya satu penantian... Reviewed by Anil on 8:00:00 AM Rating: 5

saya sayang mereka...

10:39:00 AM
saya baru dapat emel dari seorang sahabat.. emel yg diforward oleh beliau ni membuatkan hati saya tersentuh... so, sempena hari ibu.. saya s...
saya sayang mereka... saya sayang mereka... Reviewed by Anil on 10:39:00 AM Rating: 5

kreatif tak?

8:00:00 AM
on da way balik dr ganu... biasalah xtvt iman ni.. tak duduk diam... dah la keta tu 'beso'.. kejap nak kedepan.. kejap nak kebelakan...
kreatif tak? kreatif tak? Reviewed by Anil on 8:00:00 AM Rating: 5

jika dan mengapa?

8:00:00 AM
I've been tag from dhia .. so, sementara tgh rajin ni.. kasik setel tag dulu... :) ****************************************************...
jika dan mengapa? jika dan mengapa? Reviewed by Anil on 8:00:00 AM Rating: 5

makan timee....

2:00:00 PM
pas rehat jap kat CBR... kitorang terus kuar g carik makan kat luar... fuh.. lapo tahap gaban ni... dalam kepala dah imagine nak makan maca...
makan timee.... makan timee.... Reviewed by Anil on 2:00:00 PM Rating: 5

jalan lagii...

10:00:00 AM
sabtu ari tu lepas menyelesaikan 'sesuatu'.. :P kitorang terus gerak ke timur.. agendanye.. nak hantar acik utk praktikal.. akhirny...
jalan lagii... jalan lagii... Reviewed by Anil on 10:00:00 AM Rating: 5

saya kemalasan...

8:27:00 AM
pagi ni dok melawat umah jenjiran (blog kengkawan la tu.. :P) tak bagi salam pun.. main masukk jeeee.. baca entri... check ada tag ke tak.. ...
saya kemalasan... saya kemalasan... Reviewed by Anil on 8:27:00 AM Rating: 5

collect adiah..

10:00:00 AM
ari saya ada mention yg saya menang baucer Solvil et Titus kan... so, pas turun dr genting tu.. kitorang pun apalagi.. bergegas bawa keta a...
collect adiah.. collect adiah.. Reviewed by Anil on 10:00:00 AM Rating: 5

Suka Suki di Genting - Part 3

4:34:00 PM
esok paginye.. pas bekpas... kitorang terus turun beli tiket kat kaunter utk Outdoor... hehhee... apa kes naik genting tak main outdoor.. y...
Suka Suki di Genting - Part 3 Suka Suki di Genting - Part 3 Reviewed by Anil on 4:34:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.