collect adiah..

by - 10:00:00 AM

ari saya ada mention yg saya menang baucer Solvil et Titus kan... so, pas turun dr genting tu.. kitorang pun apalagi.. bergegas bawa keta ala2 merempit.. :D g damansara uptown g collect baucer... since iman tido dalam keta.. papa je la yg g collect... lagipun, atas nama papa kan.. kan.. :)

model cosmo yg menang adiah.. huhh.. takde kena mengena langsung.. :P

zoom innn... bulan Disember nye promotion.. bulan ni baru dapat.. punye la lama dorang nak sorting nama bg adiah.. isk.. isk...

wokey.. ni baucer dia.. baucer ni cuma leh tukar ngan 1 jam tangan je.. if rege jam tangan yg dipilih tu kureng dr RM200, so belen dia tu burn je la.. if lebih dr RM200.. kiter kena topup la.. sendiri mau ingat la.. rege jam tangan Titus tu baper ratus.. ada cecah ribuan.. kalu yg berkenan tu yg ribu-ribuan cemana? hakhakk.. sape nak sponsor? papa jugak... hiksss...






You May Also Like

5 orang suka

  1. untung asyik menang hadiah je...jeles

    ReplyDelete
  2. Anil Wanina..u memang lucky ler..asik menang aje, macam2 ler..ske2..:D

    Masuk ar contest mana2...mana tau dapat bmw ker..leh bawak sofea jalan2..hehehe

    ReplyDelete
  3. wanli...tahniah..tangan tu mmg bertuah ler..kalau masuk je sure kena hehehhehe

    ReplyDelete
  4. fara,
    takat ni nak masuk contest beso2 tak berani lg... lagipun, contest cosmo ni senang skek.. tak yah pakai slogan.. sesape ada peluang nak menang... cam yg lain tu nak kena ada slogan... tu yg payah skek tu... kena asah minda baekkk punyee... :D

    ReplyDelete
  5. kak mida,
    rezeki anak... heheheee.. nak buat menda ni kena rajin la.. kena rajin beli poskad, pastu g beli setem... pstu g pos opis pos poskad... byk keje tuu.. kalu ikut hubby mmg dia tak rajin.. tp dah menang byk kali.. dia la yg byk tolong beli semer material tu.. kiter cuma isi jee.. hehehe... :D

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^