jika dan mengapa?

by - 8:00:00 AM

I've been tag from dhia.. so, sementara tgh rajin ni.. kasik setel tag dulu... :)

*****************************************************************

1. If you can be an animal, what will u be? Why?
burung.. dapat terbang bebas... :)

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
merompak tu kan dose... isk.. isk... tp kalu merompak tu halal.. :P duit tu nak gune utk setel utang2 sedia ada.. pastu belen2 tu sedekah kat anak2 yatim.. then if ada lebih lg.. nak guna utk g umrah 2nd time.. (isk.. isk.. niat baik tu.. tp duit haram... kuangkuangkuangg...)

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
niagara falls.. ekceli dah verangan lama dah nak g ctu.. yg klakar tu, reason dia bukan sbb best ke apa.. tp sbb penah tertengok citer Superman rasanya.. ada buat scene kat niagara falls tu.. kat bilik hotel tu ada katil bentuk bulat... romantik wooo.. dulu siap berangan lg nak hanimun kat ctu.. kuikuikuii...

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
huk oloo.. kalu dah nak mati ada selera nak makan ke? tp kot la time nak mati tu ada feel hepi.. ye la.. hepi sbb nak mati.. :P makanan terakhir yg nak melahap adalah masakan mak... :D

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
nak bunuh tentera israel yg jahat n kejam.. dasar yahudi yg %$#@*&..

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
nak hidup selama-lamanye bersama orang tersayang.. iaitu mak ayah, adik beradik, suami n anak2... :)

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
takmo date ngan selebriti.. sbb.. ai tak suke publisiti.. hiks...

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
family.. mak ayah, adik badik, suami n anak2.. sebab doranglah orang yg terpenting dalam hidup.. tak tau la cemana life ni if salah sorang dari dorang takde... :(

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
1. kak mida
2. june
3. ita
4. suzie
6. akma
7. ynaa

sbb saya pilih dorang.. antara blog yg baru saya visit n suke baca.. :)

siap sudah tag... :)
a




You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^