The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, May 7, 2009

saya kemalasan...


pagi ni dok melawat umah jenjiran (blog kengkawan la tu.. :P) tak bagi salam pun.. main masukk jeeee.. baca entri... check ada tag ke tak.. pastu blahhh... nak tinggal msg kat comment box tu.. mak aiii.. rasa malas nooo... menjelang hari ibu ni.. dalam kepala dah pk nak hadiahkan apa kat mak.. tp tak sempat lg nak menjengah kat kedai tuuu... mmm.. tetiba rindu kat mak n ayah... apa khabar la dorang yee.. minggu ni nak balik laa.. rindu kat semer orang...



0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^