The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Monday, May 4, 2009

Suka Suki di Genting - Part 1


gumbiranya dalam hatii... final sudah lepas... now time tooo enjoyyyyyy... hikss... walaupun final exam agak memeningkan n susah woooo... tp yg penting.. lepas sudah segala beban final ni dari bahu yg semakin hari semakin besoo.. :D kemana laaa agaknye kitorang bercuti2 mesia ekk? hiks.. mana lagi.. genting highland la.. dah lama janji ngan iman nak bawa dia naik genting... dah siap ajak main kuda sama2 lg... huhuuu..

excited sungguh anak mama nih... ye la... tak sabo nak naik tudeee... hikhikk..

iman : mama cam tak excited jee..
mama : ye la.. mama pk lg pasal exam wooo..

isk.. isk... lupekan la... dah berlalu.. tunggu je result.. kalu tak ok.. repeat paper la.. kuangkuangkuanggg...

mama : ok.. mama dah hepi dah.. puas hati?

iman : cam ni la baru iman cayang mama.. kiter epi sama2.. cedih cama2...

dah nampak dah.. dah nampak dahhh... skek lagi nak sampaii... :D

sampai sudahhh.. carik hotel plak.. :D


amik nombor dulu maa... baru boleh check-in bilik.. :D


sampai queue dah.. tak lama la nak setel menda ni.. ye la.. kaunter banyak kan.. kan.. :)



ni budak tecit ni buat hal plak masa papa nak check-in.. time ni la dia nak main tudee... isk.. isk.. sabo lee.. masuk bilik dulu.. baru g main tudeee... isk.. isk.. mencabar kesabaran tol..

last2.. papa dukung dia sbb dia majuk kat mama.. cett... takmo bagi main tudee baru tauu...

kitorang dapat bilik kat Tower 2.. humang aii.. jauh giler berjalan.. dah la dr cable car nak turun ke First World ni berliku2... takpe... sabar.. sabar...

iman still merajuk ngan mama..

yayyy.. dah sampai bilik kitorang... nunnnn.. kat ujung doniaa.. isk.. isk... takpe... janji dapat bilik.. :P



besar gak la bilik kat Tower 2 ni.. sblm ni kitorang penah dok kat Tower 1.. bilik tecik nooo... hiks.. tunggu part 2.. suka suki di genting.. :D






0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^