The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, May 5, 2009

Suka Suki di Genting - Part 2


lepas je letak beg kat bilik, kasik setel semua hal2 kecik dan besar.. kitorang pun turun balik... memula carik makan dulu... pastu iman dah merengek2 dah.. nak main.. nak main... so, cepat2 makan... then, terus g beli tiket utk main indoor.. ye la.. dah kul baper kitorang sampai.. kalu amik outdoor rugi la kan.. sbb operation sampai kul 6 jee... so, kitorang amik indoor dulu...

hal2 bayaran ni.. kiter serah pada yg pakar jee... hikhikk...


yay... dah berjaya mentagkan diri ngan gelang ajaib... gelang ajaib ni membolehkan kiter main permainan dalam tu secara percuma.. ececeee.. percuma kunun.. bayo la... tp bayo skali je la... dapat main byk2 kali... hikss...

so, game pertama yg kitorang main.. hiks.. bukan kitorang main.. iman main... apatah nama dia ni.. yg pusing2 kat eiffel tower tu.. ride de paris ke apa tah nama die.. ni iman dah lama aim dah ni.. dulu masa 1st time datang pun ni laa permainan pertama yg dia main...


pastu adalah kitorang naik sampan, naik rusa salji ngan naga yg kat atas tu... tp gambar tak cantik.. so, tak masuk la ek.. :P



paling tak tahan bila iman naik bumper car ni... ekeke... bukan dia langgar keta orang lain pun.. dia g langgar dinding... :lol: siap kena tolong lg ngan assistant kat ctu.. ekekek.. sakit perut kitorang gelak... pastu bila dah abis.. tanya dia lg.. iman nak naik keta lg tak? leh plak dia jawab, x nak.. nanti langgar dinding... ekekkekeee.....

muke dah selenge dah main tak hengattt...

muke blogger musti ada maa... time ni bateri kamera dah nak kong kang dahhh... ngan kitorang pun dah penat gilosss dahhh...

hikss.. masuk la gak gambo masa naik naga tu.. isk.. dagu dah berlapis2 dahh..



time ni papa tingin nak naik yg ala2 roller coaster tu.. kitorang gilir2... time papa naik.. iman dok ngan saya.. time saya naik.. iman dok ngan papa... hikhik.. tp tak best mana pongg... huhu.. belagak la plak..




ni kali keberapa tah si iman ni naik.. asal lalu je nak naik.. asal lalu je nak naik.. haishh... takpe... papa dah bayo.. naik jee.. free maaa... hikhikhikk...

ni pun sama.. tah baper kali tah naik.. memula kitorang naik tiga orang.. pastu saya dah pening dah.. utk kali keberapa tah.. iman naik ngan papa jee... tak larat sehh nak pusing.. kepala pun dah pusing dahh...

hasilnyee... fuh... kepenatan sungguh budak tecit nih... paling tak tahan tu.. tak penah2 dia ucapkan kata2, "mama, iman dah penat..." ekekkee... betul.. salu kalu main cemana skali pun.. tak penah la dia kata cam tu.. bila tanya, "iman penat tak?" selamba je dia jawab, "tak penat pun..." tu diaa... skali kali ni dia mengaku.. siap tak larat jalan tu yg tak tahan... pastu buat2 lemah kepala lutut semata2 nak mintak dukung.. ekkekee... lawaks.. lawakss... hasilnye.. papa dukung jee... terus mata dia lelap.. huhuhuu... mmg betul2 penat dia nih... hikhikk... bagus gak iman tido awal.. mama n papa ada projek baik punyee... syhhhhhhh.... ;)






0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^