Tuesday, May 5, 2009

Suka Suki di Genting - Part 3


esok paginye.. pas bekpas... kitorang terus turun beli tiket kat kaunter utk Outdoor... hehhee... apa kes naik genting tak main outdoor.. ye tak.. hikhikk... since bateri kamera pun nak kong kang.. ye la... boleh plak kitorang terlupa charge... arghh.. walhal charger elok dalam beg tu.. sengal tul... ni gara2 terlalu penat la nih.. memasing dah terbungkam tak hengat.. ngan bateri tepon pun tak menyempat nak charge... isk.. isk... layankan je la game2 yg kitorang main nih...

naik gajah... iman musti la dok ngan papa... mama dok sensorang.. hiks... yg bestnye kat genting ni.. tak kira la ko umur berapa.. tak kira la ko tua ke muda ke... ko nak main apa jenis mainan pun buleh... contohnye cam gajah ni... ni kalu ikutkan permainan kanak2.. tp ada gak orang2 tua main.. cam kitorang lain la.. mude lg kan.. ececceee... kat cni tak yah malu tak yah segan.. main la apapun.. orang takkan mengata... apa kess.. dah bayo kan.. takkan tgk jee... baper byk game orang2 tua.. kalu ada pun game orang dewasa yg adventure punye.. cube kali main cyclone tu.. mau tercabut nyawa tang2 tu gak.. sape nak jawab? mereka dah keluarga mereka.. hikhik..



ni kat dinasourland..

iman dah keboringan... ye la.. naik bot tgk dinasour.. boring gak utk kanak2 riang kan... :D

posing ngan iman sambil menyurukkan separuh dr badan tu.. kasik nampak kecik skek.. muahahhaa... tak sedo diri dah membulat... :D

yo.. yoo.. wassup.. wassup.. wa bujang anak sorang... vavavavaaaa... berani ngaku bujang ekk?

wahh.. tetiba terasa comel plak gambar ni.. even tak jelas sangat.. tp comel la... hikhik.. masuk bakul angkat2 tak dapatt... berattt.. kuikuikuii...


ni kes nak tangkap gak gambar ngan menda tinggi tu.. nak naik takut.. yela... lemah semangat... :P tp mata tak lepas asik nak tgk jee... hiks...

ni dalam antique car... best wooo.. rasa cam bos2 je.. lelagi dok belakang.. hikhikk..


utk keberapa kali tah.. naik gajah ni.. seb baik la gajah ni tak bersuara.. kalu dia reti bersuara.. musti dia dah bising dah.. "woii.. baper kali ko nak naik ar... dah la berat macam akuu..." kuangkuangkuanggg...

moo moo ni plak papa dapat masa main game apa tah.. ala.. yg pakai token tu.. mahal gak.. satu token RM2.. papa tukar RM20.. dapat moo moo ni satu.. huhuhuu.. boleh la... dr tak dapat.. :D

tidak lupe.. bergambar kenang-kenangan ngan double decker ngan pondok tepon merah ni.. terasa cam kat london.. auw.. owh... gebusnye sayee... perlu ke saya diet? perlu? tidak? perlu? tidak?

** itu saja... kang muntah plak korang tgk gambar kitorang kat genting ni... macam jakun.. kuikuikuii...






1 comment:

  1. weee~ cres pon br gi genting aritu..
    penat!!

    saket jiwa sebab besar sgt!
    ;))

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...