The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, June 24, 2009

belon dari papa, bunga dari ibu...


16 pcs choc moist cupcake
with buttercream


ordered by mira utk birthday anaknya, anis yg berumur 8 tahun... dia nak design simple... takmo tulisan... masa antar emel tu dia turut sertakan sebuah nukilan yg saya kira sangat indah..

belon dari papa...
bunga dari ibu...
dirimu ibarat rama-rama...
cantik dan sering mendekati warna..
ibu dan papa sayang anis...


since dorang pun cuma buat makan2 kat umah je.. saya pun lukis gambar belon n hati sebagai tanda kasih sayang mira utk anaknya... thanks mira.. ;)


** heran gak naper ramai yg order takmo ada tulisan... tp akhirnya saya sendiri faham sbb gambar melambangkan lebih dari kata-kata... :)

more info @ http://cupcake-and-me.blogspot.com

Ads Click!




0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^