budak manjee...

tgk la iman kemain manje ngan mak lang ngan mak udee... time ni if tak silap dia tgh merajuk ngan saya.. hiks.. saya kan suke mengusik dia.. lelagi bila ada echa kat sebelah.. lagi laju saya dok mengusik dia.. ekekkee...

tu.. budak tecit dah jeles... dok kerut2 muke.. ingat mak ngah takott ke.. hohohooo...


tiap kali saya dok snap gambar echa ni.. musti iman pun nak join skali... ye la.. iman pun dah pandai jeles... dok ingat kiter amik gambo echa sbb kiter cayang echa lebih.. tp takde la... musti la cayang anak sendiri lebih.. :P


echa dah ngantuk dah tu... dulu leh ar nak dok kat bouncer tu.. skang tidak lagi.. ada kerusi special utk dia.. isk.. isk.. manjeee...


Ads Click!




Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

1 9 orang peminat :

  1. haa.. iman dah mula jeles2 nih.. kena cepat2 bagi adik kat dia hahaha.. jgn mare

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^