The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Tuesday, June 16, 2009

budak manjee...


tgk la iman kemain manje ngan mak lang ngan mak udee... time ni if tak silap dia tgh merajuk ngan saya.. hiks.. saya kan suke mengusik dia.. lelagi bila ada echa kat sebelah.. lagi laju saya dok mengusik dia.. ekekkee...

tu.. budak tecit dah jeles... dok kerut2 muke.. ingat mak ngah takott ke.. hohohooo...


tiap kali saya dok snap gambar echa ni.. musti iman pun nak join skali... ye la.. iman pun dah pandai jeles... dok ingat kiter amik gambo echa sbb kiter cayang echa lebih.. tp takde la... musti la cayang anak sendiri lebih.. :P


echa dah ngantuk dah tu... dulu leh ar nak dok kat bouncer tu.. skang tidak lagi.. ada kerusi special utk dia.. isk.. isk.. manjeee...


Ads Click!




1 comment:

  1. haa.. iman dah mula jeles2 nih.. kena cepat2 bagi adik kat dia hahaha.. jgn mare

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^