Monday, June 15, 2009

hadiah dari tati adda...

ini adalah entri khas utk sahabat blogger saya iaitu, Adda.. :) dah lama nak buat entri ni.. tp since kamera pun takde kat tangan kan.. so, terpaksa la entri ni dilambatkan.. :(

al-kisahnye... ni gambar iman sedang menggayakan rambut baru beserta ngan baju baru... hehhe.. rambut baru tu dipotong oleh saya sabtu lepas... dan baju baru itulah yg dihadiahkan oleh Adda sempena besday iman yg ke-3 tahun... :) terima kasih byk2... ada gak adda bagi One Drop Perfume.. owh.. terpaksa berebutan ngan husband sbb dia suke salah satu dr perfume tu.. tp kitorang kan mesraaa... hiks.. sharing is caring maaa... hehehe...




muat2 je baju tu ngan iman... kitorang suke mengusik iman.. sbb baju tu leher dia besar kan.. salu kitorang pura2 jatuhkan lengan baju tu... alamak.. tersheksi pulak.. hikhik..

thanks Adda.. n sorry sbb lambat publish entri ni.. khas untukmu.. kerana mengingati hari lahir anakku.. :)

matashih tati adda... :)

Ads Click!




Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

1 comment:

  1. salam anil, thanks for the entry.. alhamdulillah muat.. takut sgt tak muat.. hehe.. sgt comel iman bergaya dgn rambut barunya.. pandai mama dia potong..

    sori, tak tau anil n hubby sampai berebut.. tp dgn cara sharing tu akan jd lebih caring kan haha.. kalau nak lagi ckp laa..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^