Thursday, June 4, 2009

housewarming @ umah wan..


citer lama lg... ye la.. lama tak updet kan.. :P

masa ni boss kitorang ajak makan2 sempena housewarming kat umah dia.. kuar je pintu lif.. menda pertama yg kitorang nampak menda ni... isk.. isk.. ni la tuan umah dia... dok tunggu kitorang depan pintu umah... hikhik...

cik ngimau ngan abang katak.. isk.. over manje la plak... main peluk2 ni.. blog ni kategori U tau.. hikhik...

antara menu yg dihidangkan.. cam biasa la.. musti ada air nye... tah baper kali teguk tah saya dok minum air ni.. isk.. isk.. sedap n manis.. cam tuan umahnyee... hehehe..

sambal udang.. slurppp.. ni pun tah baper kali tambah ni..

bihun goreng.. sodap tauuu... tambah byk kali gak... :D yg paling penting, takde togee... hakhakhakk..

nugget ayam...

cupcake.. hehee.. yg ni saya saje2 bagi... sbb saya dah pasang niat.. if wan buat housewarming, saya nak bagi cupcake.. :) order fast sale cupcake dr ellie..


yg paling penting ni... wajib ada ni... sate kajang... :D

antara wajah2 ceria kengkawan opis yg sama2 hadir utk majlis makan2 ni... :)

yg lelaki pun ada... dorang datang sblm solat jumaat rasanya.. alemakk.. lupe la plak.. :P pape pun, kitorang enjoy makan2 kat umah wan.. lenkali, buat la lagi yek... hehehhe...

** alahaii.. bila la saya nak buat housewarming ni... asik extend jee... ye la.. sibuk sangat.. pastu ngan stress lg.. isk.. isk.. mana der mood nak masak... ni pun dah beberapa hari dapur tak berasap.. mmmm...


Ads Click!




1 comment:

  1. Assalamualaikum...

    Lama dah aku dah jenguk blog ko ni mas... almaklumla...hidup aku pon sekarang ni kurang terurus... for sure ko pun boleh nampak kan...? sampaikan ada makcik pantry tegur...Cik Wan...mekaplah sikit...jadik macam dulu.....huhuhuhuhu....tak dapek nak tolong..

    Uiks! waa...terharunya ko masukkan sesi housewarming aku kat blog ko... galmer jap 'anak2' aku ha...Nway, thanx a lot sebab bawak cucakes yang comel dan sayang dimakan tu..really appreciate it!

    Thanx a lot for the whole memorable moments (aiche...apesal aku tulis merapu ni?)..banyak tolong aku siapkan system....bagi nasihat free dan semangat yang tak berbelah bagi..

    Last but not least...better late than never...happy belated anniversary dan selamat ulangtahun bekerja sebagai penjawat awam....

    luv u dear friend - muahsss

    Doa yang terbaik untuk ko sekuarga...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...